Napad nožem u Pančevu
Alo.rs
Desanka M

Alo!

Desanka M, Foto: Alo!

Petar je bivšoj supruzi oko 11 časova prišao s leđa i naočigled brojnih prolaznika zadao joj više uboda u leđa, vrat i stomak! Nesrećna žena preminula je nedugo po prijemu u bolnicu.

Napad nožem u Pančevu

Alo.rs

Napad nožem u Pančevu, Petar M. Foto: Alo.rs

Krvavi napad pokušala su da spreče trojica radnika auto-transportnog preduzeća, koji su Desanki odmah priskočili u pomoć i zadržali napadača do dolaska policije. Desanka, koja je obilno krvarila, hitno je prevezena u pančevačku bolnicu, gde je, uprkos naporima lekara podlegla povredama.

Petar M

screenshoot

Petar M, Foto: screenshoot

Petar, koji je imao zabranu prilaska, nesrećnoj ženi prikrao se s leđa i nasrnuo na nju nožem dok je doručkovala na ulici, svega nekoliko metara od prepune autobuske stanice. Koliko je napadač imao jak ubilački nagon govori činjenica da je bivšoj supruzi za svega nekoliko sekundi zadao oko deset ubodnih rana. Petrovo iživljavanje zaustavili su vozači, kojima je pružio neverovatan otpor.

Pročitajte još:

Kako saznajemo, nesrećna Desanka se od napadača razvela u februaru ove godine jer je trpela fizičko i psihičko maltretiranje, a od tada je boravila u Sigurnoj kući za žrtve porodičnog nasilja u Pančevu.

Napad nožem u Pančevu

Alo.rs

Napad nožem u Pančevu, Desanka M. Foto: Alo.rs

Petar je od tada više puta pokušavao da dođe do nje, čak je u maju prijavljivao i njen nestanak, ne bi li je pronašao, zbog čega mu je krajem juna izrečena i mera zabrane prilaska bivšoj supruzi.

Sumnja se da je motiv ubistva ljubomora i posesivnost, a uhapšeni Petar M. odranije je poznat policiji. Deo svog života proveo je u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, uglavnom pljački.