Živica Ć.
Alo
Živica Ć.

Alo

Živica Ć., Foto: Alo

Živica Ć. (42) iz Melenaca kod Zrenjanina uhapšen je juče u Beogradu, nakon što ga je nevenčana supruga Alisa R. prijavila da je silovao i nju i njihove ćerkice, stare samo tri i šest godina!

Alisa je sa ćerkama i Živičinom majkom Milinom smeštena u sigurnu kuću! Njen muž je sve optužbe negirao, ali mu je ipak određen pritvor do 30 dana.

Pročitajte još:

Kako se saznaje od izvora iz istrage, Alisa je u petak otišla u policiju i prijavila muža za monstruozno iživljavanje.

- Kazala je da je Živica prethodnih meseci u više navrata dodirivao devojčice po genitalijama i mazio ih. Rekla je i da ju je muž tukao u više navrata, seksualno je zlostavljao i pretio joj da će je ubiti ako pozove policiju. Dodala je i da za sve optužbe ima dokaze. Tvrdila je, takođe, da jedna od devojčica nije Živičina. Odmah je pokrenuta istraga i o svemu je obavešten Centar za socijalni rad. Devojčice su potom sa majkom i bakom smeštene u sigurnu kuću - navodi izvor.

Miran i povučen

Živica je zatim, kaže on, u ponedeljak pronađen na jednom gradilištu u Beogradu, gde je uhapšen.

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/posle-paklenog-dana-u-ovim-delovima-zemlje-kisa-ce-poplaviti-sve/246256/vest

- Živica se šokirao kada su mu policajci prišli i rekli da pođe sa njima. Negirao je sve optužbe. Zatim je priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Zrenjaninu, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana. Tereti se za silovanje i nasilje u porodici - dodaje sagovornik.

Prema njegovim rečima, devojčice su poslate na lekarski pregled, koji je utvrdio da one nemaju nikakvih povreda na telu. Međutim, istraga se nastavlja jer to ne dokazuje da one nisu trpele psihičko ili neki oblik seksualnog nasilja.

Živičina kuća u Melencima juče je bila zaključana i u njoj nije bilo nikog. Komšije su bile šokirane kad su čule zbog čega je uhapšen i ne veruju u Alisine optužbe.

- Živica je povučen i miran čovek koji zaista voli svoje ćerke. Mučenik veruje da su to njegova deca, ali je Alisa bila sa toliko muškaraca da je veliko pitanje da li je to tako. Pa ona ga je varala na svakom koraku dok je živela sa njim i njegovom majkom - kaže komšija, koji nije želeo da mu se objavi ime.

Drugi komšija Dragan P. kazao je da Živica izdržava celu porodicu radeći za dnevnicu na građevinama po Beogradu.

- Crnči po ceo dan kako bi sve pare poslao Alisi i deci. Povremeno dolazi u Melence kako bi ih obišao i video devojčice. Njegova majka ima malu penziju, od koje oni ne bi mogli da prežive - objašnjava Dragan.

On je uveren da Živica nije seksualno zlostavljao decu.

- Nikada se ni sa kim nije posvađao, niti je imao posla sa policijom. Ubeđen sam da ga je Alisa prijavila samo da bi mu napakostila. Koliko mi je poznato, on u poslednja dva meseca skoro da nije ni dolazio kući. Možda je prestao da šalje novac kući, pa ga je Alisa prijavila policiji iz osvete - navodi komšija, koji takođe ne veruje da su devojčice Živičine:

- On tu decu voli kao da su njegova i dan-danas veruje da jesu. Međutim, dok on nije kod kuće, kod Alise često dolaze razni muškarci. Viđao sam njihove automobile ispred Živičinog dvorišta. Uvek mi je bilo čudno i to što je njegova majka Milina stalno držala stranu snaji Alisi kad god se ovo dvoje posvađaju. Stvarno mi nije jasno zašto je i Milina otišla sa snajom u sigurnu kuću, možda se plašila reakcije sina ako ga puste iz policije.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!