Osumnjičeni otac
Privatna arhiva
Osumnjičeni otac

Privatna arhiva

Osumnjičeni otac, Foto: Privatna arhiva

Milan E. (40) iz sela Banstol, nedaleko od Inđije, uhapšen je u petak uveče nakon što je njegova bivša supruga prijavila policiji da je u porodičnoj kući u kojoj žive silovao svoju maloletnu decu - trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku!

Kako saznajemo, zaprepašćena majka mališana posumnjala je da su oni seksualno zlostavljani u trenutku kad ih je kupala, jer je uočila povrede na njihovim anusima.

Sličan slučaj već je potresao Srbiju

Ovaj slučaj umnogome podseća na onaj koji se dogodio 17. jula 2005. godine, kada je Mališa Jevtović (46) do smrti silovao trogodišnju Katarinu Kaju Janković u Zvezdarskoj šumi u Beogradu, i to dok je njena majka Ana Filipović (39) čuvala stražu. Silovatelj je nakon monstruoznog čina osuđen na 40 godina robije, a majka male Kaje na 37 godina zatvora.

- U petak predveče žena je kupala svoju decu, a najednom je videla da su im anusi povređeni. Budući da su mališani često bili sami s ocem - osobom koja treba da o njima brine i da ih štiti - pitala ga je kako su povrede nastale. Međutim, njen bivši suprug je na to pitanje burno reagovao i počeli su žestoko da se svađaju, ali žena je naposletku uspela da se pribere i iskoristi priliku da pozove policiju i čitav slučaj prijavi - objašnjava naš izvor.

On dodaje da je policija ubrzo došla u selo i privela osumnjičenog na razgovor, dok je Više javno tužilaštvo u međuvremenu izdalo nalog za lekarski pregled mališana.

- Lekari su bili zatečeni povredama koje su uočili kod dece. Evidentno je da je bilo penetracije, a rezultati pregleda pokazali su da se biološki tragovi pronađeni u anusu mališana poklapaju sa očevim - navodi izvor našeg lista.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je na saslušanju u policiji negirao krivicu.

Deca

Alo!

Deca, Foto: Alo!

- Priznao je da je bio sam sa decom, ali je govorio da ih nije silovao i da je reč o nameštaljki. Ali kada su mu nadležni dostavili dokaze i rezultate pregleda, koji ukazuju da se ipak radi o seksualnom zlostavljanju dece, on je, jednostavno, zaćutao - kaže izvor našeg lista i dodaje da je osumnjičenom ocu nakon razgovora s policijom određeno zadržavanje do 48 sati, a sutra će biti saslušan u tužilaštvu u Novom Sadu.

Susedi bivših supružnika, koje je ekipa „Alo!“ juče zatekla u selu, ne mogu da veruju da je njihov komšija sposoban za tako izopačen i monstruozan čin.

Uhapšen zbog seksualno zlostavljanja dece

Alo!/Vladimir Marković

Uhapšen zbog seksualno zlostavljanja dece, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- On ima problema s alkoholom. Gotovo da je stalno pijan. Takođe, pojedini sumnjaju i da se drogira, pa čak i da prodaje drogu. Ali ovako nešto niko nije mogao da očekuje od njega. Komšijama nikada nije pravio probleme, čak se i uredno javljao. U toj kući sa suprugom i decom živi nekoliko godina, a došli su iz Novog Sada. U komšiluku stanuju i njegovi roditelji, o kojima svi u selu mogu samo lepe stvari da kažu. Jadna deca. Želimo im što manje posledica - rekli su nam žitelji sela Banstol. 

Ekipa „Alo!“ zakucala je i na vrata roditelja osumnjičenog muškarca, ali ih niko nije otvorio.

BONUS VIDEO

*

Pročitajte još:

Komentari (3)

maca

17.01.2021 07:31

Skot, nadrljao je u zatvoru

Ami

17.01.2021 08:56

Ima ludacki gen- treba ga objesit o prvo drvo za polni organ- za primjer ostalima minstrumima Nema lijecenja jer ne zasluzuje to.

slavica

17.01.2021 14:41

Molim nadlezne da ove sto su stavili minuse na ove komentare privedu an razgovor. Za ovako nesto staviti minus , pa oni su isti takvi, mozda vec tako i postupali....pedofili i zlo.