Beton hala
google maps
Beton hala

google maps

Beton hala, Foto: google maps

Obdukcija tela Nemca Mihaela H. (33), koji je u nedelju ujutru nađen na šetalištu ispred Beton hale, pokazala je da nema odbrambenih povreda. To ukazuje da se on pre smrti ni sa kim nije tukao i da ga niko nije udarao po telu. Ovakav nalaz navodi da se Mihael najverovatnije sam sapleo na krovu Beton hale i pao na pločnik sa visine od pet metara.

Nalaz kaže i da je Nemac imao unutrašnja krvarenja, a ona su najverovatnije izavana zbog pada sa visine. Takođe je svuda po telu imao i krvi.

Hitna pomoć

Alo!/Masanori Josida

Foto: Alo!/Masanori Josida

Policijska istraga pokazala je da se Mihael H. te noći sa društvom provodio u jednom od klubova koji se nalaze u Beton hali. U jednom trenutku je bio toliko pijan da je i povraćao unutra. Posle toga ga je obezbeđenje izvelo napolje. Prema našim informacijama u klubu se ni sa kim nije kačio, niti je ulazio u verbalne i fizičke obračune sa drugim gostima ili mladićima iz obezbeđenja.

 

Telo Mihaila H. u nedelju ujutru su pronašli prolaznici koji su šetali kraj Save. Zatekli su ga bez svesti, polomljene lobanje i u lokvi krvi. Pozvali su policiju i Hitnu pomoć, koja ga je prevezla u Urgentni centar, gde je preminuo u šest časova ujutru.

Okončana talačka situacija u Braće Jerković! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 18.11.2019. 17:23 - 18.11.2019. 17:41 Nezvanično, čovek koji se zaključao u stanu je bivši policajac Kako alo.rs saznaje, talačka situacija u Braće Jerković je okončana. Bratislav S. se predao nakon višečasovnih pregovora sa policijom. Sve detalje drame možete pročitate ovde: POSLEDNJI MINUTI DRAME U BRAĆE JERKOVIĆ!

Momenat pada sa krova hale snimile su sigurnosne kamere. Još se ne zna šta je Mihael gore radio po mraku i kako se popeo. Na jednom delu krova nalazi se parking sa ogradom, a u tom odakle je on pao, su klima uređaji i taj deo je zabranjen za prolaz.

Inače u nedelju ujutru jedan od Mihaelovih prijatelja prijavio je njegov nestanak. On je ispričao da im se drug odvojio te noći i da ne mogu da ga nađu.

NAJČITANIJE:

Proteklog dana bilo je kalkulacija da je Nemac možda i gurnut, jer navodno sigurnosne kamere nisu snimile šta je prethodilo njegovom padu. Međutim, policija je uzela sve snimke sa okolnih video nadzora, kako bi rekonstruisala njegovo kretanje i kako bi se utvrdilo da li je bio sam ili sa nekim u društvu.

 

BONUS VIDEO: Drama u naselju Braća Jerković