Stefan Totić
facebook.com
Stefan Totić

facebook.com

Stefan Totić, Foto: facebook.com

* Stefan Totić ubijen

* Razlog su dilerski dugovi

* Đorđe Simić preživeo i otkrio detalje

 

Prema Simićevim rečima, on je bio za volanom "opel insignije" kada su on i Totić išli sa Voždovca ka auto-putu Niš-Beograd. Kako je ispričao, u trenutku kada su prošli ispod Dušanovačkog mosta na Totića je zapucao neko iz mraka i pogodio ga sa nekoliko hitaca i glavu i grudi.

Kako je Simić ispričao, u tom trenutku dao je gas i svom silinom udario u zemljanu površinu u Ulici Miška Jovanovića kod broja 6 gde je automobil i stao.

Đorđe je tada, navodno, izašao iz vozila i ootišao do ograde auto-puta gde ima osvetljenje kako bi video da li je ranjen.

- Shvatio je da nije ranjen i vratio se u automobil gde je sedeo teško povređeni Totić - kaže izvor. 

Simić je tada krenuo ka Urgentnom centru kako bi što pre bila ukazana ranjenom mladiću.

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Međutim, u Bulevaru Oslobođenja kod broja 18 automobil je stao zbog kvara. Hitna pomoć je tada došla na lice mesta i konstatovala smrt Stefana Totića.

Lekari su Đorđa Simića prevezli u Urgentni centar i konstatovali mu samo posekotine po licu, nakon čega su ga pustili kući.

Telo ubijenog Stefana Totića prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, a automobil "opel" na veštačenje.

DROGA

Prvi rezultati istrage govore da je motiv likvidacije sukob oko tržišta narkotika.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Svedok ubistva nije video ubicu i jedino što zna jeste da je bio na skuteru. Ono što je još poznato da je meta bio Totić i da je likvidator znao kretanje žrtve.

Podsećanja radi, pucnjava u kojoj je stradao Stefan Totić, koji je široj javnosti postao poznat kao "najmlađi srpski kasapin, dogodila se u ponedeljka uveče na Dušanovcu.

Stefan Totić je široj javnosti poznat već više od 20 godina kada je u jednim novinama objavljena njegova slika kao "najmlađeg kasapina" i kratak razgovor u kom je on, između ostalog, rekao da "više voli kafanu nego Moćne rendžere". Tada sedmogodišnji Totić rekao je i da mu je najdraži gost u kafani Šaban Šaulić. Sada pokojni pevač pre nekoliko godina pokušavao je da stupi u kontakt sa Stefanog, kog se, kako je rekao, dobro sećao iz kafane.

BONUS VIDEO: