Žandarmerija
Alo!/ Masanori Jošida
Žandarmerija

Alo!/ Masanori Jošida

Žandarmerija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Ratko je, kako saopštava Viši sud u Novom Sadu, nakon kraće verbalne prepirke, drvenom palicom dužine 50 centimetara i debljine 4 centimetara ženi zadao više udaraca po nogama, grudima i predelu glave usled čega je nastupila smrt pokojne supruge F. R.

Ratku je nakon objavljivanja presude u četvrtak produžen pritvor koji može da traje do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora.

Žandarmerija, policija, sud, hapšenje

Alo!/Masanori Josida

Žandarmerija, policija, sud, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Josida

- Ona je zbog stalnih sukoba sa suprugom odlučila da više ne živi sa njim, jer su se stalno svađali. Ona je ostala u kući sa decom da živi, a F. R. je napustio kuću, odnosno nije to ni kuća, već neka mala šupica, bedno su jako živeli - rekao je svojevremeno izvor.

Kobnog dana F. R. je oko 14 časova iskoristio momenat kada njihov sin nije bio u kući, kao i trenutak da je ona sama, ušao unutra i pretukao ženu do smrti. Njeno beživotno telo, u lokvi krvi, pronašao je sin kada se vratio kući i odmah obavestio policiju.

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

BanSi

26.06.2020 23:29

SRAMOTA. Za svirepo ubistvo SAMO 10god...... ovo je poziv na nasilje. Odgajis dete od 3-4kg,odskolujes,stvoris coveka, da ga neki bolesnik unakazi, nemam reci..... Da li je resenje zub za zub, kad sudstvo ne radi.