Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

Tenzija koja već mesecima vlada na ulicama prestonice, među raznim grupama koje na ovaj ili onaj način obavljaju taksi prevoz u Beogradu, po svemu sudeći je dovela do prvog ozbiljnijeg incidenta.

KRVAVI OBRAČUN U ŠAPCU Taksista izbo kolegu posle svađe!

Naime, kako saznajemo, na Novom Beogradu je oko 14.30 časova došlo do fizičkog okršaja dvojice vozača, da bi ubrzo na ugao Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića počelo da pristiže na desetine taksista sa svih strana.

Rotacija, policija, Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Rotacija, policija, Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

 

 

Kako su rekli očevici, iz nepoznatih razloga, jedan od vozača u civilnom vozilu, koji, navodno taksira preko jedne od aplikacija, bez ikakvog povoda napao je kolegu iz drugog taksi udruženja.

"JEDAN MI SE POPEO NA HAUBU I TRAŽIO DA GA TAKO VOZIM" Taksisti o dogodovštinama u najluđoj noći, a nećete verovati ko je NAJGORI!

Napadač je pobegao, a povređeni je prevezen u Urgentni centar.

Komunalna policija

Alo!/Rajko Ristić

Komunalna policija, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 

 

- Reč je o civilnom vozilu, imamo registarske tablice, tražimo od policije da odmah utvrdi ko je bio napadač. Sumnjamo da je reč o jednoj od kompanija koje prevoze putnike putem aplikacija - rekli su okupljeni taksisti.

PAZITE DA VAS NE PREVARE Ušli u taksi na Slaviji, a do Železničke stanice platili su "avionsku kartu"

Policija je na terenu i pokušava da spreči teži incident, saobraćaj se u ovom delu grada odvija veoma usporeno pošto je nekoliko traka blokirano.

BEOGRAĐANI, NE NASEDAJTE! Ako vidite ovakva taksi vozila, bežite kao đavo od krsta!

Prema nezvaničnim informacijama, grupa od stotinak taksista iz raznih beogradskih udruženja planira da krene u protestnu vožnju do centra grada.

- Nećemo se razići dok ne uhapse napadača - poručuju okupljeni.