Policija
Alo!/ Marko Metlaš
Policija

Alo!/ Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/ Marko Metlaš

 

* Identifikovana su dvojica osumnjičenih napadača

* Oni se terete da su učestvovali u prebijanju Staniše Lazarevića

* Reč je o predsedniku Sportskog auto i karting saveza Srbije

Prvo osnovno tužilaštvo u saradnji sa policijom identifikovalo je dvojicu muškaraca koji se sumnjiče da su u subotu napali i pretukli Stanišu Lazarevića, predsednika Sportskog auto i karting saveza Srbije, saznaje “Blic”.

Napad na Stanišu Lazarevića i njegovog saradnika Aleksandra Tošića dogodio na Terazijama posle ponoći dok je sa kolegama radio na pripremi staze za takmičenje srpskih reprezentativaca u kartingu. Iako su mediji prvobitno objavili da ga je napala grupa od 15 taksista, istragom je utvrđeno da to nije tako.

Pročitajte još:

Naime, prema informacijama, policijski službenici do sada utvrdili identitet dve osobe koje su pretukle Lazarevića, nakon čega je tužilaštvu u sredu podneta krivična prijava protiv B. C. i A. LJ. zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Za ostalima se i dalje traga.

Hapšenje, španska policija

MUP

Foto: MUP

Prema informacijama, osumnjičeni B. C. i A. LJ. su po nalogu tužilaštva uhapšeni u ponedeljak i određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega su u sredu saslušani u prostorijama tužilaštva. Nakon njihovog saslušanja sud im je po predlogu tužilaštva zbog sumnje da će ponoviti delo odredio pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!