smrt, bolnica, lekar, doktor
Shutterstock, ilustracija
smrt, bolnica, lekar, doktor

Shutterstock, ilustracija

bolnica,  Foto: Shutterstock, ilustracija

Učenik trećeg razreda Gimnazije "Josif Pančić" u Bajinoj Bašti Stefan Maksimović (17) pretučen je u subotu uveče jednom kafiću, a porodica pomenutog mladića za ovaj incident optužuje osmoricu njegovih vršnjaka.

Povrede od udaraca pesnicama i nogama nisu opasne, ali je ovaj slučaj opomena koja mora poslužiti da se spreče budući slučajevi vršnjačkog nasilja koji bi mogli imati tragične posledice.

Pročitajte još:

Prema rečima Katarine Maksimović, tetke pretučenog mladića, incident se dogodio tokom rođendanske proslave, oko ponoći. Tada su na Stefana nasrnula osmorica njegovih vršnjaka, od kojih je jedan punoletan.

- Udarali su ga pesnicama i nogama, ima povrede glave, vidljive posekotine i modrice, a Stefanov brat blizanac Nikola takođe je posekao ruku kada je proleteo kroz staklena vrata kafića - objšnjava Katarina Maksimović.

Kako dodaje, Stefan je primljen u Hitnoj pomoći, sa površnim nalazom je pušten kući, a policija nije uzela izjave od učesnika u tuči iako su medicinari po službenoj dužnosti prijavili slučaj.

Razlog za prebijanje, po oceni porodice, je čista obest. Katarina Maksimović tvrdi da jedna grupa starijih školaraca u Bajinoj Bašti već duže vreme predstavlja opasnost po svoje vršnjake. Ona ovu grupu dovodi u vezu sa zloupotrebom narkotika i nasiljem, ističući da njima nije važno ko će im postati žrtva...

- Reč je o konfliktnoj i problematičnoj deci kojom se nažalost niko ne bavi. Mi smo podneli krivičnu prijavu protiv nasilniika, jer im neko mora stati na put, pre nego što dođe do ozbiljnijih posledica - kaže tetka pretučenog mladića.

Stefan Maksimović je odličan đak bajinobaštanske gimnazije, nije sklon incidentima i po svemu sudeći - slučajna je žrtva obesnih vršnjaka.

Ako vidite ovog čoveka, odmah pozovite 066 88 92 100! Hitno je!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 07.10.2019. 11:33 - 07.10.2019. 11:44 Traži se Foto: MUP Republike Srbije "UBIĆU SE" Goran Jevtić u strahu zbog zatvorske kazne! Kolegama izrekao laž, a jedan od njih se oglasio rečima koje glumac neće zaboraviti!

BONUS VIDEO: Pukla cev kod "OŠ Starina Novak"