Policija
Alo!/ Dejan Briza
Policija

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Niška policija uhapsila je M. I. (23) iz okoline Vršca zbog sumnje da je u zadnjih godinu dana od pedesetdvogodišnjeg muškarca iz Niša iznudio novac u ukupnom iznosu od oko 10.000 evra pod pretnjom da će njegove kompromitujuće fotografije proslediti njegovoj porodici.

Pročitajte još:

- On je, kako se sumnja, od oštećenog zahtevao da mu novac uplaćuje preko PostNeta, a policijski službenici su ga uhasili neposredno nakon što je podigao novac u vršačkoj pošti - saopštila je policija. M. I. se sumnjiči za krivično delo ucene.

Pas izleteo iz dvorišta pravo na Luku koji se vraćao iz škole, otac u suzama: Rane su ostale otvorene!

AUTOR: Novosti; D.K. DATUM I VREME: 28.09.2019. 10:50 Dete je, uz nadljudske napore, izdržalo previjanja, koja su, narodski rečeno, obavljena "naživo". "Moj sin je u strahu, šoku i bolovima", kaže njegov tata Ljubomir kroz suze. hitna pomoć, policija, Foto: Alo!/D.S.

- Njih dvojica su se upoznali preko Fejsbuka i tako počeli da komuniciraju preko ove društvene mreže. Nišlija je vremenom M. I. slao svoje obnažene fotografije, računajući da i on ima iste seksualne sklonosti. Međutim, posle nekog vremena, M. I. je počeo da ga ucenjuje i da mu traži novac, preteći mu da će njegove obnažene slike pokazati njegovim prijateljima, a kasnije da i njegovoj porodici. NIšlija je plaćao koliko je imao ali je ostao bez novca. Kako su se ucene nastavile, nije imao više gde nego da slučaj prijavi policiji - kaže naš izvor.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!