MONSTRUM SA VRAČARA U PRITVORU! Preklao Jelenu, pa isekao sebi vene dok su deca bila u drugoj sobi! Njegovo ponašanje na sudu će vam SLEDITI KRV U VENAMA!

Jelena Spasić (52), koju je suprug Boško Spasić (44) u sredu zaklao u porodičnom stanu na Vračaru, sahranjena je juče na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu, dok je njen muž u isto vreme ćutao o zločinu kod tužioca.

Jelena Spasić, muž je zaklao dok su sinovi bili u stanu
Jelenu Spasić je muž je zaklao dok su sinovi spavali u drugoj sobi, Foto: Privatna arhiva/ Alo

Jelenu su na večni počinak ispratili sinovi, koji imaju 11 i 13 godina, i oko stotinu prijatelja, šokirani zbog tragedije koja je zadesila Jeleninu porodicu. Sinovi su se trudili da budu hrabri i jaki, ali nisu uspeli da zadrže suze, a majka Milica neutešno je dozivala ubijenu Jelenu.

U kapelu je došla i Boškova sestra, koja je izjavila saučešće, sačekala da se završi opelo i potom napustila groblje.

Jelenu su na večni počinak isparatili njeni sinovi
Jelenu su na večni počinak ispratili njeni sinovi, porodica i mnogobrojna rodbina i prijatelji, Foto: E Stock

Dok su se najmiliji opraštali od Jelene, njen suprug Boško Spasić, koji se sumnjiči za svirepo ubistvo, u Višem javnom tužilaštvu branio se ćutanjem.

MRTVOZORNIK IZNEO JEZIVE PODATKE! Mala Luna je umrla NIKAD STRAŠNIJOM SMRĆU - rezultati obdukcije zavili Negotin u crno!

- Nisam u stanju da pričam - kratko rekao je tužiocu Spasić.

Deca bila u drugoj sobi

Sinovi Jelene i Boška, koji su bili u stanu u vreme zločina, smešteni su kod Boškove sestre. Sumnja se da su se porodični odnosi pogoršali otkako su Spasiću propale firme za jonizatore za prečišćavanje vode. Kako su ispričali rođaci, Spasići su, navodno, zapali u velike dugove, pa su počeli da rasprodaju nekretnine.

 Njegov advokat Goran Pejić izjavio je za „Alo!“ da Spasić nije bio sposoban da iznese odbranu.

Vračar, ubistvo, policija
Boško je suprugu zaklao sa dva uboda nožem u njihovom stanu na Vračaru u ulici Desanke Maksimović 19, Foto: Alo/ Masanori Jošida

- Moj klijent izgleda kao da nije svestan šta se dogodilo. Obe ruke su mu zavijene iznad šaka, sav je bled i ima ogrebotine po licu - rekao je Pejić.

Spasić se tereti da je sa dva uboda nožem preklao suprugu, a onda je sebi prerezao vene na rukama. Njemu je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana i prebačen je u Centralni zatvor, gde će ga pregledati lekari, a očekuje ga i neuropsihijatrijsko veštačenje.

Kako saznajemo, advokata je angažovala Spasićeva majka, koja ne može da se oporavi od stravičnog zločina.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi