BRUKA I SRAMOTA Pregazila verenike iz Srbije a sada je slobodna, crnogorska umetnica platila je DEBELU CIFRU da izađe iz zatvora

E. A. osumnjičena za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je srpski državljanin Miloš Vukomanović poginuo, a njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena, izašla je iz zatvora i u nastavku postupka braniće se sa slobode, potvrdio je njen advokat Vlado Vuković.

Crna Gora
Crna Gora, Foto: Shutterstock

- Viši sud prethodno je prihvatio jemstvo od 218.662 evra da se u daljem toku postupka brani sa slobode, a nakon uknjižbe hipoteke stekli su se uslovi da izađe iz zatvora - rekao je Vuković, prenose "Vijesti".

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SUBOTICU Mija (13) se srušila na treningu i više se nije budila, lekari je dva i po sata reanimirali, ali je sve bilo UZALUD

Viši sud je prošle nedelje odbio žalbu kotorskog tužilaštva na odluku da se brani sa slobode.

Ona se tereti da je 18. jula u Bečićima izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena i još se nalazi u komi.

"DOLAZILA SAM NA GROB PATRIJARHA PAVLA, DANONOĆNO SE MOLILA I KLEČALA" Čuvena srpska rukometašica imala je samo jednu želju i ostvarila joj se u 50. godini!

U optužnici kotorskog tužilastva navodi se da je optužena, 18. jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom audi, krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na deonici gde je ograničenje 50 kilometara.

DETALJI HORORA U BELOJ CRKVI Janko zario ocu nož u vrat, dok je umirao upitao ga je: "Jesam li sada postao čovek kad sam zaklao svinju"

U dokumentu stoji i da, nailazeći na raskrsnicu i pešački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim delom automobila udarila u njih.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: Jedno ne razumem
  12/09/2018 - 20:51
  Da li ste odgledali snimak nesrece? Zao mi je momka i povredjene devojke, ali ona zaista nije ni imala vremena ni preglednost da odreaguje.
 • Korisnik: iju
  12/09/2018 - 20:40
  Bog sve vidi i Bog sve vraca!
 • Korisnik: kiza
  12/09/2018 - 17:36
  Kod mila je sve moguce. Pare, pare, pare volim samo pare.
 • Korisnik: ban
  12/09/2018 - 16:40
  Kad ti crnogorac kaze casti mi nagrabusio si
 • Korisnik: mali
  12/09/2018 - 15:12
  sramota para vrti gde burgija nece
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs