Uviđaj
Masanori Jošida ALO
Policijski uviđaj

Masanori Jošida ALO

Policijski uviđaj, Foto: Masanori Jošida ALO

Predozirala se ekstazijem „red bul“ posle seksa za jednu noć u iznajmljenom stanu! Mirjana M. (21) iz Velikog Mokrog Luga nađena je mrtva u iznajmljenom stanu u ulici Cara Lazara 13 u Beogradu, posle poziva mladića M. M. (20), koji je s njom proveo noć. Telo je preneto na obdukciju radi utvrđivanja da li umrla od droge ili joj je otkazalo već bolesno srce.

Kako saznajemo, mladić je pozvao Hitnu pomoć juče, oko 7.30 sati, navodeći „da je devojci pozlilo“. Međutim, lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt. Sumnja se da je uzrok smrti droga ekstazi „red bul“, koja je u Srbiji već odnela tri života, ali se zbog njenih problema sa srcem ne isključuje mogućnost i da je reč o takozvanoj zadesnoj smrti.

Uviđaj

Masanori Jošida ALO

Uviđaj , Foto: Masanori Jošida ALO

Predozirala se ekstazijem „red bul“ posle seksa za jednu noć u iznajmljenom stanu! Mirjana M. (21) iz Velikog Mokrog Luga nađena je mrtva u iznajmljenom stanu u ulici Cara Lazara 13 u Beogradu, posle poziva mladića M. M. (20), koji je s njom proveo noć. Telo je preneto na obdukciju radi utvrđivanja da li umrla od droge ili joj je otkazalo već bolesno srce.

- Inspektori su u stanu u pronašli tragove, koji ukazuju da je devojka koristila ekstazi „red bul“. Na telu nisu nađeni vidljivi tragovi nasilja. Leš je prenet na obdukciju da bi se utvrdio pravi uzrok smrti. Devojka je patila od srčane aritmije i zbog toga je, navodno, pila lekove - navodi naš izvor blizak istrazi i otkriva da se mladić uspaničio kada je zatekao devojku u agoniji.

Droga ubila troje za nedelju dana

* 17. jun - Beograđanin Jovan Paunović (17) preminuo je na VMA, a nekoliko sati ranije pronađen je ispred beogradskog splava dok se grčio u užasnim bolovima. U telu je imao pet puta veću dozu od smrtonosne, a umro je dan uoči punoletstva.

* 20. jun - Mladića N. S. (18) iz Bačke Palanke otac je našao mrtvog na krevetu, a sumnja se da se predozirao ekstazijem „red bul“. Bio je istetoviran po celom telu, a jedna od tetovaža je glasila. “Nema nazad, samo napred. Nema pazi, samo gazi".

* 24. jun - Učenica Politehničke škole u Kragujevcu Marija M. (16) bila je sa starijim bratom kod druga u naselju Šumarice, kada je uzela smtonosnu dozu droge.

 - Dečko je posle buđenja video da je Mirjani pozlilo. Dok je on zvao Hitnu pomoć, devojka je počela da povraća i da se gubi, a onda je iznenada prestala da diše. On je pokušavao da joj pomogne, ali u tome nije uspeo - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, mladić je ispričao da se sa devojkom našao tokom noći i da su se dogovorili da zajedno prespavaju.

Zaplenjana droga ekstazi mdma

MUP

Zaplenjana droga ekstazi mdma, Foto: MUP

 - On je pozvao prijatelja, koji mu je za izvesnu sumu sredio stan na jednu noć. Tokom noći su oboje bili veseli. Mladić je pio alkohol, dok je Mirjana, kako je rekao, pored pića uzimala i neke tablete. Zaspali su u neko doba, a mladića je probudilo povraćanje devojke - tvrdi naš izvor. 

Mladić je posle uviđaja odveden u bolnicu, gde mu je izvađena krv da bi se utvrdilo da li je i on koristio narkotike.
Prema još nepotvrđenim informacijama, devojka nije koristila heroin niti drugu drogu, ali se proveravaju navodi njenih poznanika „da je nekoliko puta probala ekstazi“.

Posledice ekstazija “red bul“:

* dezorijentisanost

* agresija

* halucinacije

* otežano disanje

* aritmija

* anksioznost

* koma

* smrt

 Jedan njen poznanik kaže da je Mirjana bila vedra, vesela i puna života.

- Miru je živela u Velikom Mokrom Lugu, bila je okej devojka. Koliko znam, nije se drogirala, ali sam je često viđao sa ljudima koji su koristili ekstazi - rekao nam je njen poznanik.

Stanari zgrade u kojoj se dogodila tragedija kažu da se devojka, najverovatnije, predozirala novim ekstazijem.

- U tom stanu niko ne živi. Od komšija sam razumeo da ga izdaju na jedan dan. Ujutro sam u ulazu zatekao policajce i unezverenog mladića. Držao se za glavu i samo govorio: „Ne znam šta je uzela!“ Koliko sam iz razgovora shvatio, policija sumnja da je devojka koristila ovu novu drogu, u tabletama, roze ili ljubičaste boje - ispričao nam je stanar zgrade.

Komentari (7)

Ujka Zitko PFK

06.07.2018 06:05

Bolje da je probala da nadje neki posao,nego "nesto jace".Omladina u Srbiji ima utisak da im zivot izmice svetlosnom brzinom.

Milutinovic

06.07.2018 13:12

@Ujka Zitko PFK - Život nam uzeli političari. Samo su oni vazda sretni i zadovoljni postignutim. Ne vide jad i beznađe naroda. Njihova deca, još manje

Jelena

06.07.2018 13:59

@Ujka Zitko PFK - Pa to joj i bio posao. Da joj je bio dečko ne bi uzimali stan na noć.

Knedla

06.07.2018 07:58

U kini za dilere droge je smrtna kazna a za istu tu drogu poreklom iz Kine, u Srbiji skoro da nema kazne za dilere, samo velika zarada. Nema nikoga ko se brine da ih skloni sa ulice, pa deci i ljudima prodaju sarene pilulice , koje radjene onako u svim bojaama imaju za cilj da podsecaju na BONBONE i prevare decu a i odrasle deluju kao podmukli naivni slatkisi.

Jole Dobaja

06.07.2018 09:52

Sve se zna kako se zovu droge samo pitajte tog momka odakle mu i sve će biti jasno povezani su sa smrću dečka na splavu svi se oni znaju samo da istraga ne bude kao u Borči

Šta se tu može

06.07.2018 12:48

Pa dobro dešava se u toj grupaciji. Ali mali je to procenat preminulih koliko se narkotika i raznoraznog đubriva potroši.

coki

08.07.2018 13:03

te muke je sama htela..