Fizički najviše liči na oca, Vojin Ražnatović
Instagram
Fizički najviše liči na oca, Vojin Ražnatović

Instagram

Fizički najviše liči na oca, Vojin Ražnatović, Foto: Instagram

Kako saznajemo, Vojin sada želi da ostane u Beogradu malo duže. On je za „Alo!“ potvrdio da dolazi u svoj rodni grad, gde će posetiti i očev grob.

Rat migrnata, migranti

Alo

- Vraćam se uskoro za Srbiju - rekao je Vojin za naš list.

Željko Ražnatović Arkan

e stock

Željko Ražnatović Arkan ima devetoro dece iz tri braka, Foto: E stock

Ražnatović, koji fizički najviše liči na svog oca, svoj dolazak najavljivao je i pre tri godine, a tada je na Instagramu postavio fotografiju pored koje je napisao:

„Činjenica je da ću, kada se uskoro vratim u Srbiju, biti 14 godina stariji, ali budite sigurni da ću biti u top-formi! Zdrav život“.

Arkan priznao vanbračnu decu

Arkan iz vanbračnih veza ima sina Mihajla (44), kao i ćerke Sofiju (40) i Anđelu (38), dok su Veljko i Anastasija iz braka sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović. Mihajlo je Arkanovo najstarije dete, koje je dobio sa Agnetom iz Geteborga. On se oženio se Beograđankom, s kojom ima dete, ali su se razveli. Kad se vratio Švedsku, neko vreme trenirao je hokej.

Napisao je knjigu „Sin tigra“. Sofija je dete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Živi u Briselu i ocu je na pomen došla pre dve godine. S glumicom Ljiljanom Mijatović Arkan ima i vanbračnu ćerku Anđelu. Ona je završila Bogoslovski fakultet, a nedavno je objavila i zbirku pesama.

Nedavno je najavio da će napisati još jednu knjigu o svom ocu, a roman „Priče o mom ocu“ objavio je pre nekoliko godina.

Vuče ga nostalgija za Srbijom, Vojin Ražnatović

Instagram, Vojin Ražnatović

Vuče ga nostalgija za Srbijom, Vojin Ražnatović, Foto: Instagram/ Vojin Ražnatović

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su Arkanovi sinovi s Natalijom Martinović, s kojom je Željko 13 godina bio u braku, a žive u Kaliforniji.

Vojin je završio Univerzitet „Lojola Merimont“ u Los Anđelesu, gde je 2006. diplomirao istoriju i političke nauke. Velika strast su mu gluma, pevanje, boks i surfovanje. Radio je po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu, ali se opet vratio u Kaliforniju, gde mu živi majka.

Prati samo pet osoba

Vojin na Instragram profilu ima 8.296 pratilaca, a prati svega pet osoba. Njegova porodica preselila se u Atinu, kada je imao 10 godina, a odatle su otišli u Ameriku, u Los Anđeles.

Pre osam godina bio je u vezi s Kineskinjom Barbarom Vang, s kojom ima ćerkicu. U međuvremenu su se rastali, a njihova ćerka živi s majkom u Kaliforniji.

Pročitajte još:

U Americi ima sestre Milenu i Mašu. Milena živi u Nju Orleansu, završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, a neko vreme bila je i na studijama u Atini. Natalija je Mašu rodila 1990, dok je Željko bio u zatvoru u Hrvatskoj. Maša je završila je studije i zaposlila se u Njujorku, gde i danas živi.

Vojinov blizanac Nikola, koji je nedavno dobio ćerku, pre tri godine došao je ocu na pomen.

Pljačka, policija

Dejan Briza