Lazar B. (25) izgubio je život u Narodnoj biblioteci
Facebook
Lazar B. (25) izgubio je život u Narodnoj biblioteci

Facebook

Lazar B. (25) izgubio je život u Narodnoj biblioteci, Foto: Facebook

Lazar Blagojević (25), radnik koji se u petak ugušio ugljen-dioksidom u Narodnoj biblioteci, bio ludo zaljubljen u svoju devojku Anđelu, pre tragedije pričao drugovima da će je oženiti. 

Lazar Blagojević (25), radnik firme "Empeks", koji se u petak ugušio ugljen-dioksidom dok je proveravao protivpožarne aparate u Narodnoj biblioteci, pričao je pre tragedije da će zaprositi svoju devojku Anđelu, kažu njegovi drugovi.

Lazar i Anđela su bili ludo zaljubljeni, o čemu govori i njena poruka na Fejsbuku napisana posle njegove smrti: "Ljubavi, zauvek ćeš mi biti u srcu, a praznina koju već sad osećam je neopisiva. Počivaj u miru, anđele", napisala je Lazarova devojka na svom Fejsbuk profilu.

Prijatelji Lazara Blagojevića kažu da je njegova i Anđelina veza bila veoma ozbiljna i da je on nameravao da je veri, a zatim i oženi.

- Nema ni mesec dana kako me je pozvao na pivo i rekao mi da je odlučio da veri Anđelu. Oni su bili prelep par, kao stvoreni jedno za drugo. Planirao je veliku svadbu i svi smo bili presrećni zbog njega. Sada, umesto da mu idemo na venčanje i proveselimo se, spremamo mu sahranu. Ne znam šta više da vam kažem, užasno se osećam, van sebe sam već danima, ne mogu da poverujem da ga više nikada neću videti - ispričao nam je vidno utučeni Lazarev prijatelj A. J. koji je, kao i ostali njegovi drugovi, zamolio da mu se ne objavljuje puno ime.

Lazarov drug sa fakulteta M. D. za njega je imao samo reči hvale, kao i svi drugi prijatelji ovog 25-godišnjeg mladića.

- Lazar je bio odličan student i još bolji čovek. Nikada nije napravio nijedan problem. Bio je vedrog duha, voleo je da se šali, jednostavno, bio čovek za koga pomislite da mu se ništa loše ne može dogoditi. Sve kolege su zanemele kad su čule da se ugušio u tako bizarnoj nesreći. Ne mogu da veruju da se to desilo baš njemu, koji je imao toliko života u sebi - rekao je M. D.

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

zora vukasinovic

28.08.2018 03:27

molim bre kakva saza i suze.nije ni on za mojim plakao i ronio suze!