SINOVI (13 i 11) IM BILI U SOBI PORED Pozvao sestru, pa prerezao vene?! Detalji tragedije na Vračaru sve jeziviji

Policija zatekla dečake sa tetkom

Vračar, ubistvo, policija
Vračar, ubistvo, policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Boško Spasić (44), koji je rano jutros nožem ubio svoju suprugu Jelenu (52), a potom sebi isekao vene, stravičan zločin je počinio dok su njihova dva maloletna sina bili u sobi pored!

Naime, Boško je ubio svoju suprugu, a onda pozvao svoju sestru i ispričao joj za zločin, a potom prerezao vene.

Preplašena žena ubrzo je došla u Spasićev stan i zatekla jeziv prizor - Jelena je bila mrtva, a Boris je ležao u krvi.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, Borisova sestra je pozvala policiju i Hitnu pomoć, koja ga je brzo prevezla u bolnicu. On se trenutno nalazi van životne opasnosti.

- Policajci su po dolasku u stan u njemu zatekli dečake (13 i 11) godina i njihovu tetku. Boris njima nije pokušao da naudi. Oni nisu bili u istoj prostoriji kada se dogodilo ubistvo - kaže izvor iz istrage.

 

Komšije u šoku

Komšije iz zgrade u ulici Desanke Maksimović na Vračaru, u samom centru Beograda, pričaju da je reč o jednoj idealnoj porodici.

- Jedan složan brak, imaju dvoje dece, dete bilo bolesno, zajedno su ga lečili od tumora na mozgu. Dobri dečaci, javljali se. Boško je divan dečko, mene čudi da se to njemu moglo desiti.

On je iz jedne divne porodice, majka mu isto tu ima stan u zgradi, mada ona živi u Sremskim Karlovcima. Otac se razveo i ima drugu ženu i dete sa njom. Jelena je isto divna žena, majka. Ništa nisam čula, oni su tu na prvom spratu - ispričala je komšinica Kosana Stanojević.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi