Tuga, depresija
Shutterstock
Tuga, depresija

Shutterstock

Tuga, depresija, Foto: Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prema rečima izvora iz istrage, M.P. je kobnog dana maloletnici ponudio prevoz do škole, a potom, kako se sumnja, od nje zahtevao da se skine naga i da mu pokaže grudi.

Kad ga je devojčica odbila, nasilnik joj je na silu zavukao ruku ispod majice i počeo da je pipka po grudima.

Zaključao vrata

- M.P. je presreo A.V. i ponudio joj da je poveze, što je inače i ranije radio. Devojčici ništa nije bilo sumnjivo, pa je pristala i ušla u automobil. On je nju često vozio u školu, ali je A.V. ćutala o tome, pa ni roditeljima nije govorila da je on vozi u obrazovnu ustanovu - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Tuga, depresija

Shutterstock

Tuga, depresija, Foto: Shutterstock

Kako dodaje, čim je ušla u vozilo, M. P. je A.V. naredio da mu pokaže grudi, što je devojčica odbila. To je manijaka dodatno iznerviralo, pa je nasrnuo na nju.

- M.P. je zaključao vrata automobila, zgrabio devojčicu i privukao je sebi. Potom joj je raskopčao jaknu, a onda zavukao ruku pod njenu majicu i dodirivao je po grudima i stomaku. A.V. je tada počela da plače. Jaukala je i molila M. P. da je ostavi na miru i da prestane da je pipka, ali se on nije obazirao na njene vapaje - kaže izvor iz istrage.

 

Žalila se roditeljima

Prema njegovim rečima, monstrum je potom odvezao devojčicu u školu i pustio je da izađe iz automobila.

- Uplakana A.V. nije otišla na časove, već se vratila kući. Kroz suze je ispričala roditeljima šta joj se dogodilo, nakon čega je zajedno s ocem otišla u policijsku stanicu i prijavila slučaj. M.P. je ubrzo identifikovan i istog dana su mu stavljene lisice na ruke - objašnjava sagovornik.

Komentari (1)

s

03.12.2018 09:57

Kastracija !!!