hapšenje
MUP
Vladimir Roganović

Facebook

Vladimir Roganović , Foto: Facebook

Prilikom hapšenja policija je kod četrnaestočlane bande pronašla oko 112 kilograma kokaina, 71 kilogram amfetamina, 19 kilograma marihuane, pet kilograma smole kanabisa i 3,6 kilograma heroina. Velika istraga koja se vodila pod pokroviteljstvom Savezne kancelarije kriminalističke policije započeta je još 2017. godine, od kada su prisluškivani telefoni trinaestorice osumnjičenih. 

Poslanici

Alo!/Masanori Jošida

Poslanici, Foto: Alo!/Masanori Jošida

POSLANICI IZGLASALI! Uvedena doživotna robija!

Zanimljivo je da tamošnja policija sada ispituje veze između uhapšenih osoba i ubistva Vladimira Roganovića u Beču, pripadnika kavačkog klana, i ranjavanja Stefana Vilotijevića jer je primećeno da su trojica uhapšenih bili u kontaktu sa žrtvom ovog obračuna. 

Podsetimo, Roganović je ubijen, a Vilotijević ranjen pre nekoliko meseci u centru Beča, kada im je, dok su izlazili iz restorana na ulici prišao muškarac sa kapuljačom na glavi i pucao u njih. Roganović je na mestu pao mrtav, dok je Vilotijević prevezen u bolnicu i ubrzo se oporavio od nanešenih rana. Roganović je bio jedan od istaknutih članova "kavačkog klana".

PIJANA BALERINA ME JE PLJUVALA U UVO, REKLA JE DA ĆE MI J*BATI MATER! Oglasio se Tanasije Uzunović nakon skandala u Narodnom pozorištu!

Kako prenosi Kronen Cajtung, sumnja se da je uhapšena grupa nabavljala drogu iz Južne Amerike. Tamošnja policija je još 2017. bila za petama srpsko-crnogorskoj bandi, od kada je intenzivno pratila kretanja osumnjičenih osoba, ali i kontakte koje su ostvarivali.