Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Ilustracija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Zbog masovne tuče između Srba i Albanaca na turniru u malom fudbalu u Levosoju kod Bujanovca, na prepunom školskom stadionu 15. avgusta uveče prekinuta je utakmica između ekipa Nesalce i Limarija Nisić.

U nezapamćenom boks meču između više od 90 batinaša srpske i albanske nacionalnosti nije se znalo ko je koga pesnicama mlatio i nogama šutirao. Razbijeno je i raskrvavljeno tridesetak noseva i usijanih glava i pravo je čudo što u masovom pesničenju i batinanju nije povređen ni jedan od brojnih mališna.

Tuča se dogodila bez prisustva pripadnika bujanovačke Policijske stanice. Posle užasa u Levosoju, koji nije imao političku i međunacionalnu pozadinu, nije se saopštenjem oglasila Policijska uprava u Vranju.

Očevici tvrde da su se strasti na utakmici uskovitlale kada je fudbaler albanske ekipe Nesalce nogom u trku udario golmana srpkog tima Limarija Nisić.

Kada je čuvar mreže reagovao i krenuo prema protivničkom igraču, nastao je pravi pakao. Golman ekipe nekoliko srpskih sela izvukao je deblji kraj, jer ga je u žestokom fizičkom obračunu jedan razjareni albanski siledžija udario i bacio u ogradu!

Da nije bilo razumnih, pametnih i uzdržanih ljubitelja loptanja na petoparcu na srpskoj i albanskoj strani, višeminutna tuča imala bi daleko gore posledice.

Manje je važno što je pištaljka arbitra označila kraj meča pri rezultatu 5:3 za ekipu Limarija Nisić.

Mogo je važnije da državni organi ubuduće spreče ovakve incidente u Levosojua, kojih je i ranije bilo.

Komentari (3)

doc78

16.08.2018 14:13

Par stvari mi nije jasno. Steta sto nisu nastradali malisani? I sta znaci "loptanja"?

didident

16.08.2018 14:18

GARANTIRAM da u ovome ucestvuju ovlavestajne sluzbe ,cilj je da se isprovocira nasilje na Kosovu i Metohiji i pruzi opravdanje za operaciju Kninska Krajina broj 2

Jeremija13

16.08.2018 15:41

Ko tvrdi da tuča nije imala političku pozadinu? Politika je na tom prostoru umešana u sve. Albanci pokušavaju da stvore etnički čist prostor za sebe, baz Srba, pa tako i deluju. Iz naizgled bezazlenog povoda (utakmica) počinju tuče i neredi... Ne zaboravimo, tako je počelo i na KiM-u a kako se završilo svima je poznato.