Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Svaka žena je dobila vetar u leđa, što je pokrenulo lavinu prijava, podrške i mnoge stvari su isplivale na površinu. Osvanula je i stranica na društvenim mrežama koja je osnovana kao mesto podrške svim ženama, devojkama, devojčicama, svim žrtvama seksualnog nasilja.

Potresna ispovest žene

Žena, koja je ostala anonimna, opisala je svoje bolno iskustvo u nadi da će devojke, devojčice pročitati i smognuti snage da prijave predatorsko ponašanje, kao i da nije nemoguće da se nešto slično dešava u krugu porodice. Prenosimo vam njenu ispovest u celosti.

- Molila bih vas da moje ime i prezime ostane anonimno zbog moje porodice. Imala sam samo 15 godina kada me je stric odveo kod sebe u Švajcarsku da mu čuvam dete. Inače sam dete razvedenih roditelja, uhhh teška priča i vraćanje u prošlost, ali Vam verujem.

Strinu smo odveli u bolnicu jer su počeli porođajni trudovi bili smo sa njom neko vreme i vratili se u stan. Bilo je oko 10 uveče kad sam stricu rekla da idem spavati gde je on rekao dobro. Nakon nekih pola sata sećam se vrlo dobro kao da je danas bilo pojavio se on na vratima moje sobe samo u donjem vešu i seo na moj krevet tu počinje pakao. Počeo je da mi mazi noge i da mi govori kako ovo što on radi nije ništa strašno i da zaboravim tada se desilo to biću surova prema demonu kojeg sam do tog momenta gledala kao oca, SILOVANJE zamislite taj bol, strah, sramotu koju nosim i danas.

NEVINOST, ČISTOTU sam izgubila od strica kad je završio svoj prljavi čin zadovoljstva samo je izašao iz sobe... Tu noć davne 90 nikad neću zaboraviti plakala sam do jutra nemajući gde da pobegnem....

Danas imam porodicu supruga i kćerke kada sam im ispričala ovo prvo što su me pitali i rekli bilo je: "Zašto si ćutala, zašto to nikome do sad nisi rekla..." Razočarenje pomislih u sebi pa zar i vi ovo da me pitate.

Dugo godina sam tuđu sramotu i greh pripisivala sebi i danas osetim bes kada me neki muškarac pogleda, od tog dana je sva ženstvenost umrla u meni nikad više suknju nisam volela obući, šminku staviti. Ovo pišem pod i pred Bogom istinu i samo istinu.

Ako želite objavite moju životnu priču ne zbog mene nego zbog tih mladih devojčica da znaju da predator može biti i neko u vašoj familiji. Spasimo mnoge čednosti. Sa poštvanjem... Samo vas molim da ostane anonimno jer bi ovo uništilo život moje dece, moje porodice živim u maloj sredini. Hvala vam - opisala je svoje potresno iskustvo žena koja je želela da ostane anonimna kao upozorenje da nije sramota prijaviti i da se ne sme dopustiti predatorsko ponašanje.

BONUS VIDEO

Pročitajte još:

Tagovi

Komentari (1)

Lol

23.01.2021 17:58

Mogla si da vičeš, da se braniš, da ga prijaviš. Nisi baš tako mala bila. Prava žena bi dala život za čast, za razliku od ovih sad.