Sanela Kadrić
Facebook

*Sanela nije preživela ujed insekta

*Sumnja se da je došlo do alergijske reakcije

*Komšija na putu do prodavnice prošao kraj njene kuće, u povratku mu saopštili da je žena izdahnula

 

Sanela Kadrić (38), samohrana majka maloletne devojčice, preminula je kad ju je ubo insekt dok je skupljala veš sa žice.

Pročitajte još:

- Baš u tom trenutku sam prolazio ulicom blizu Saneline kuće. Čuo sam da je vrisnula dva-tri puta, a onda je nastao muk. Nisam ni shvatio šta se desilo. Posle nekoliko minuta sam se vratio iz prodavnice i čuo sam da nema više naše Sanele. Užas! U ovom kraju se ovako nešto nikad nije desilo - kaže jedan komšija i dodaje da se pretpostavlja da se insekt sakrio u veš.

- Kako je skupljala garderobu, verovatno je uznemirila stršljena, koji ju je ujeo. Otrov je verovatno bio toliko jak da je ona za nekoliko sekundi ostala bez svesti i praktično se ugušila. Niko nije ni znao da je alergična na ujed stršljena, a verujem da ni ona sam nije znala to - kaže komšija.

Prema njegovim rečima, nesrećna Sanela je od ujeda preminula na mestu.

- Ekipa Hitne pomoći brzo je došla u dom Kadrića, ali, nažalost, bili su bespomoćni. Mogli su samo da konstatuju smrt žene. Umrla je za svega nekoliko sekundi, uspela je samo da vrisne, i kraj - kaže izvor.

Iza Sanele Kadrić ostala je maloletna ćerka, kao i roditelji.

- Svi smo je obožavali! Bila je predivna osoba, prijatelj i majka. Ne možemo još uvek da poverujemo da je tako umrla - kaže prijatelj.

U kući Kadrića u subotu je vladala neopisiva tuga, a kako kaže Albina Saitović, Sanelina sestra, najteže je njenoj ćerkici.

- Moja sestra je imala svoje probleme i muke, sama je podizala svoju ćerkicu, ali se uvek našla da pomogne svakome kome treba. Uvek je bila tu da sasluša svačiju muku, da s njim podeli koru hleba, da pričuva i tuđe dete. Nikad mi neće biti jasno zašto bog uzima samo najbolje - kroz suze kaže Albina i dodaje da je njena sestra u subotu sahranjena na lokalnom groblju.