Barbara Vitez
privatna arhiva
Barbara Vitez

privatna arhiva

Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva

* Sumnje da je Barbara Vitez u Mađarskoj su podgrejane

* Pojavile se fotografije na kojima je navodno nestala devojčica

* Svi putevi vode u Mađarsku

Poslednji takav glas došao je od jedne nevladine organizacije, takođe iz Mađarske.

Prema rečima privatnog detektiva Stevana Đokića, predstavnici pomenute organizacije poslali su policiji slike na kojima se navodno vidi Barbara.

Davao joj ekstazi, spid i kokain na silu, a onda joj radio najodvratnije stvari! Krenuće vam suze kada vidite gde joj je majka bila za to vreme!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.10.2019. 09:45 - 11.10.2019. 10:53 Srbin godinu dana silovao svoju pastorku koja je tada tek bila napunila 16 godina. ILUSTRACIJA Foto: Alo/ Vladimir Marković Ovaj gnusan čin dešavao se u Osjeku, Slavoniji. Zločin je počinio tako što joj je prstima zatvarao nos da ne može da diše, a onda joj u usta ubacivao droge ekstazi, spid i kokain.

- Prema tim navodima, ona se pojavila dva puta, i to tokom dva dana u jednom klubu. Bila je sa grupom devojaka, koje su igrale, boravile tu neko vreme, a onda otišle - rekao je on i dodao:

- Fotografije su prosleđene našoj policiji, koja ih je potom prosledila kolegama iz Mađarske. Sada oni rade provere i pokušavaju da uđu u trag pomenutoj grupi devojaka. Prema saznanjima koje do sada imamo, one se nisu posle pojavljivale u tom klubu, ali mađarska policija nastavlja da radi na slučaju.

Đokić je istakao da, iako su prošle tri godine, ne odustaje se od slučaja i svim silama se trude da dođu do prave istine.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

- I u aprilu 2018. godine ova devojčica je koristila Instagram, odnosno dopisivala se na mađarskom jeziku. Odmah se krenulo sa proverama, ali profil je brzo ugašen. Međutim, njeni roditelji tvrde da to jeste njihova ćerka jer su je prepoznali po ožiljku i očima. Telo nije pronađeno i zato niko ne veruje da je devojčica zaista skočila sa mosta i utopila se. Uostalom, toliko je bilo nelogičnosti i propusta u istrazi da se, zaista, cela verzija njenog nestanka dovodi u pitanje - rekao je on.

BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ