Smir , mladoženja iz Novog Pazara
Fejsbuk
Smir , mladoženja iz Novog Pazara

Fejsbuk

Samir Tuzinac, Foto: Fejsbuk

* Samir Tuzinac (35) iz Novog Pazara poginuo kad je pao sa 6. sprata na medenom mesecu u Turskoj

* Muškarac pao sa terase hotela sa 5 zvezdica, gde je par proslavljao medeni mesec

* Dok neki mediji navode da je Samir izgubio ravnotežu i pao sa terase, drugi spominju navodnu svađu koja je izbila u sobi neposredno pred kobni skok

Vest da je Samir Tuzinac (35), zvani Bato, iz Novog Pazara pao sa 6. sprata na medenom mesecu u Turskoj uznemirila je čitavu Srbiju, a turski mediji tek u naznakama prenose šta bi mogao da bude razlog za ovu sudbinu mladoženje.

Pročitajte još:

Činjenica koja je potvrđena jeste da je muškarac pao sa terase hotela sa 5 zvezdica, gde je par proslavljao medeni mesec. On je poginuo nakon pada sa 6. sprata.

Dok neki mediji navode da je Samir izgubio ravnotežu i pao sa terase, drugi spominju navodnu svađu koja je izbila u sobi neposredno pred kobni skok.

Navodno su se supružnici najpre posvađali u svojoj sobi, iz za sada nepoznatog razloga.

Hitna pomoć

Alo!/ Masanori Jošida

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Samir navodno nije mogao da se smiri dok je tenzija ubrzano rasla i skočio je s balkona. Njegovo telo ležalo je u lokvi krvi.

Telo pokojnika smešteno je u mrtvačnicu Zavoda za sudsku medicinu u Antaliji, radi obdukcije.

Mlada na dan svadbe obukla venčanicu i otišla vereniku na grob: Zbog ovih fotografija nećete moći da zadržite suze! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 17:53 Tuga! Foto: Alo!/ Rajko Ristić Džesika i njen verenik Kendal trebalo je da se venčaju 29. septembra prošle godine, ali je njega 10 meseci ranije ubio pijani kolega. Na dan njihovog venčanja, ova devojka je obukla venčanicu, okupila zvanice i na Kendalovom grobu odala poštovanje ljubavi svog života.

Čitav Pazar na društvenim mrežama oprašta se od Samira, za kojeg kažu da je bio veran prijatelj, veliki vernik i dobar komšija.

- Noćas je naša ulica tiha. Nema smeha i žagora. Ni dečji glas se ne čuje. Svi smo tužni i neutešni. Samko lepoto. Dobroto. Prošle nedelje smo ti svatove kitili, a noćas svi tugujemo - napisala je njegova komšinica.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom