Branislav Mandić
Facebook
Branislav Mandić

Facebook

Branislav Mandić, Foto: Facebook

Branislav Mandić (51) profesor ruskog jezika u Karlovačkoj gimnaziji utopio se juče u Dunavu kod Mačkovog spruda nadomak Novog Sada, a specijalne ronilačke jedinice policije i dalje tragaju za njegovim telom.

Kako se nezvanično saznaje, Mandić je bio na pecanju sa prijateljem i pred polazak kući odlučio je da se okupa. Skočio je u reku i jedno vreme plivao, a zatim je kratko povikao: ''Ne mogu više'' i utopio se.

Pročitajte još:

Profesori u Karlovačkoj gimnaziji šokirani su vešću da im više nema kolege za koga kažu da je bio druželjubiv i uvek spreman da pomogne.

- Mandić je preko 20 godina predavao ruski kod nas i u Karlovačkoj bogosloviji. Bio je veliki profesionalac i dobar i ljubazan kolega. Ne znamo šta mu se desilo, jer nismo još dobili zvaničnu potvrdu ni da se utopio. Međutim, nema ni ko da nam javi jer Mandić nema porodicu, nije se nikada ženio i živeo je mirno i povučeno u Kaću – priča nam potrešena Mandićeva koleginica.

Sat vremena kasnije, policija zatiče TELO u Radetovom stanu na Voždovcu!

AUTOR: TV Pink/Alo.rs DATUM I VREME: 08.08.2019. 12:38 Istraga je u toku. Voždovac, Foto: printscreen * Policija uhapsila dvadesettrogodišnjeg Radeta V. * Osumnjičeni mladić izjavio da je sa preminulim koga nije poznavao celu noć sedeo u jednoj kafani na Zvezdari * Istraga je u toku Muškarac star oko 40 godina preminuo je rano jutros pod za sada nerazjašnjenim okolnosti u kući u Ulici Veselina Masleša kod broja 49 u beogradskom naselju Voždovac.

Podsetimo, na istom mestu pre četiri meseca utopila su se dvojica ribara Dragan Ris i Milorad Popović.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!