Nikola M.
facebook.com
Nikola M.

facebook.com

Nikola M., Foto: facebook.com

Majka Nikole Mihailovića (27) iz Velikih Crljana, koji je izazvao užasnu tragediju na Ibarskoj magistrali, u kojoj je poginulo četvoro mladih, poručila je da njen sin nije hteo nikoga da ubije i da je njemu najteže!

Pročitajte još:

- Moj sin nije takav kakvim ga predstavljaju! To može da kaže svako ko ga zna i poznaje… Mom Nikoli je trenutno najteže, verujte mi! Svi koji imaju decu neka zamisle kako je meni, neka se stave u moju poziciju - kratko je rekla majka Nikole Mihailovića, koji je izazvao tragediju na Ibarskoj magistrali.

Priznao da nije video „dačiju“

Nikola je u krvi imao 1,18 promila alkohola, a kako saznajemo, priznao je da je bio pijan i da nije video „dačiju“.

- Nikola je u tužilaštvu rekao da se uopšte ne seća saobraćajne nesreće. Izjavio je da nije video „dačiju“, već samo „neka svetla ispred“ - navodi izvor blizak istrazi.

Kako smo saznali od Mihailovićevih poznanika, on je vozio BMW svog najboljeg druga Stefana Matovića.

- Nikola i Stefan bili su nerazdvojni. Čak su i radili zajedno, vozeći kamione kojima se prevozi građevinski materijal. Stefan je već imao BMW, ali je odlučio da kupi novi, a stari je prodao Nikoli. Međutim, Nikola je kobne noći vozio Stefanov novi auto - kaže njegov poznanik.

Tragedija se dogodila 9. avgusta, na Svetog Panteliju, oko jedan ujutro, na Ibarskoj magistrali, u selu Županjac kod Ljiga.

Ispovest Đorđeve (22) bake: "Otišao je preksinoć, samo u majici i šortsu!" Ovo joj je rekao pre tragedije, srce da stane (FOTO)

AUTOR: Večernje novosti/ Alo.rs / B. P. DATUM I VREME: 11.08.2019. 19:19 Četvoro mladih izgubilo život Đorđe Belušević, Foto: Facebook printscreen U kući Đorđa Beluševića (22), mladića tragično nastradalog u saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na Ibarskoj magistrali kod Ljiga, prisutni su samo lelek, suze i neverica.

Poginuli su Aleksandar Savatić (22), taksista iz Valjeva, kao i njegovi saputnici i prijatelji Đorđe Subotić (19) i Đorđe Belušević (22). Četvrta žrtva je Katarina Ivanković (20) iz sela Petka, koja je bila u vozilu s Nikolom i svojom rođakom, koja se zabavlja s Mihailovićem. Do tragedije je došlo kada je Nikola brzinom od 170 kilometara na sat BMW-om udario u „dačiju“, za čijim volanom je bio Savatić.

Nikola M.

facebook.com

Nikola M., Foto: facebook.com

BNUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!