Saobraćajka, policija, hitna pomoć
Printscreen
Saobraćajka, policija, hitna pomoć

Printscreen

Saobraćajka, policija, hitna pomoć, Foto: Printscreen

U saopštenju Policijske uprave Pirot se navodi da se N.V. sumnjiči da je jutros poslao sms poruku šefu obezbeđenja kompanije "Tigar Tajers" u Pirotu u kojoj navodi da su u fabrici postavljene dve bombe koje će eksplodirati u narednih 96 sati.

Policija

Alo!/Vladimir Marković

Policija je izvršila pregled lica mesta i tom prilikom nisu pronađene eksplozivne naprave, kaže se u saopštenju Policijske uprave Pirot.

Povodom anonimne dojave o navodno podmetnutoj bombi u fabrici "Tigar Tajers" u Pirotu policija je pregledala sve proizvodne pogone i krug fabrike.

Policija je potvrdila da se u krugu fabrike ne nalazi bilo kakva eksplozivna naprava, saopšteno je danas iz Službe za komunikacije "Tigar Tajersa".

Gužva, Beograd

Naxi printscreen

U saopštenju se dodaje da se ponovo pokreće proizvodnja i da je planirano da puna proizvodna aktivnost bude postignuta sutra u prvoj smeni.

"Isporuke prema kupcima su nastavljene u 18 sati", navodi se u saopštenju. Ranije danas iz kompanije je saopšteno da su jutros u sedam sati primili anonimnu dojavu o navodno postavljenoj bombi u fabrici i da su poštujući proceduru, odmah obavestili Policijsku upravu Pirot i organizovana je evakuacija zaposlenih.

UPERIO JOJ PIŠTOLJ U GRUDI I REKAO - ULAZI UNUTRA! Drama u Krušumliji, policija stigla za dva minuta! "Niko ne pamti nešto slično u centru grada"

Podsećamo da je vlasnik kompanije "Tigar Tajers" francuski "Mišelin".

TRAGEDIJA U ŠVAJCARSKOJ Srbin izboden na parkingu, pronašla ga policija! Kad je stigla Hitna pomoć, već je bilo kasno

ČETIRI GODINE NIJE BIO ODRŽANO NIJEDNO ROČIŠTE Suđenje za napad na novinarku odloženo po pedeseti put

MISTERIOZNA SMRT U SUBOTICI! Nikola je pre 10 dana otišao biciklom do apoteke, pa je viđen kako stopira, a onda je njegov LEŠ pronađen u rupi punoj vode!