Aleksa Terzić
ALO/Marko Metlas
Aleksa Terzić

ALO/Marko Metlas

Aleksa Terzić, Foto: ALO/Marko Metlas

* M.J. (22), četvrti osumnjičeni za pokušaj otmice fudbalera Alekse Terzića, uhapšen je danas

* Uhapšen je nakon opsežne potrage u Beogradu

* M.J. je osumnjičen da je, zajedno sa još tri osobe, na Novom Beogradu oduzeo BMW kojim je upravljao fudbaler

Zbog pokušaja otmice fudbalera juče su uhapšeni N.S. (22) , D.I. (21) i E.J. (19). Njima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Nikola, Dušanka i Emilija uhapšeni zbog pokušaja otmice fudbalera Alekse Terzića - Upoznali se iste noći i skovali podli plan!

AUTOR: Alo.rs/T.Đ DATUM I VREME: 20.11.2019. 15:47 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su pokušali da otmu fudbalera Aleksu Terzića. Aleksa Terzić, Foto: Alo Nenad Vujanovic Uhapšeni za pokušaj otmice fudbalera je Nikola Stanković zvani Pivce iz Kaluđerice koji je od ranije poznat policiji.

Svi oni osumnjičeni su da su juče, u Novom Beogradu oduzeli vozilo marke BMW kojim je upravljao dvadesetgodišnji fudbaler Aleksa Terzić.

Pročitajte još:

Kako se sumnja oni su "audijem" preprečili Terziću put i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Terziću su zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Aleksa Terzić

instagram/aleksa_terzic93

Aleksa Terzić, Foto: instagram/aleksa_terzic93

Prilikom hapšenja, policija je kod N.S. pronašla "audi" koji je korišćen u izvršenju krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog. Takođe, policija je pronađla i Terzićev BMW. Osumnjičeni će biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Povezane teme:

BONUS VIDEO: Najdramatičniji kadrovi. Evo šta se juče dešavalo u Jerkoviću