Hitna pomoć
Alo!/ Masanori Jošida
Hitna pomoć

Alo!/ Masanori Jošida

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

 

* Dečak (3) pao je danas niz stepenice

* Sve se odvijalo tokom obeležavanja porodične krsne slave Đurđic

* Lekari se mališanu bore za život 

Dečak N.S. (3) iz sela Milatovići nadomak Guče zadobio je teške telesne povrede kada je danas pao sa stepenica u porodičnoj kući u kojoj se proslavljala krsna slava Đurđic. Dečak je danas oko 17 časova primljen u ambulantu - rekli su u Domu zdravlja u Guči.

Pročitajte još:

- Na prijemu je dečak bio u polusvesnom stanju. Na putu do ambulante povraćao je četiri puta. Hitno je prebačen u čačansku bolnicu.

Prema poslednjim informacijama je ustanovljeno je da dečak ima frakturu potiljačne kosti što spada u teške telesne povrede.

Dete (3) zamalo da pogine! Lekari mu se bore za život

AUTOR: Alo.rs/Informer/I.L. DATUM I VREME: 16.11.2019. 19:34 - 16.11.2019. 20:43 Velika nezgoda! Hitna pomoć, Foto: Alo!/Rajko Ristić Teška nezgoda desila se u selu Milatovići kod Guče večeras oko 18:25 časova. TEŠKA NESREĆA U ZEMUNU! Povređena cela porodica, dete od siline udara ispalo iz sedišta U jednoj kući sa stepenica bez zaštitne ograde palo je trogodišnje dete N.S.

Dečak je životno ugrožen, lekari se bore za njegov život, a naređeno je njegovo hitno prebacivanje u Klinički centar u Beogradu.

BONUS VIDEO: Gori auto na Pančevačkom Putu