Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Dejan Briza

 Foto: Alo!/Dejan Briza

Pročitajte još:

 

Tragedija se dogodila juče ujutru u Ulici oslobođenja u Rušnju. Prema rečima komšija, njegovo telo je pronašla Slavica čim se osvestila, a tragediji je prethodila teška svađa supružnika.

- Goran i Slavica su se žestoko posvađali! Počelo je sitnim čarkama, da bi Goran nasrnuo na suprugu. Stavio joj je ruke na vrat i počeo da je davi. Neki pominju da joj je i kanap stezao oko vrata. Žena je izgubila svest i kao pokošena udarila glavom o pod. Kada je to video, Goran je pomislio da mrtva. U bunilu je otišao iz kuće i obesio se! Hitna pomoć ga je pronašla bez znakova života, dok je Slavica prebačena u bolnicu, gde je utvrđeno da ima lakše povrede. Priča se da ga je Slavica pronašla kada se osvestila i odmah je pozvala policiju - navodi naš izvor blizak porodici.

Kako kažu komšije, Goran je pronađen u istoj prostoriji u kojoj se pre nekoliko godina obesio njegov stric.

Srce mu je radilo svega 50 odsto

Komšinica kaže da je Goranovom ponašanju možda kumovalo i srčano oboljenje.

- Pričao je da mu srce radi sa svega 50 odsto. Na sve to, bio je depresivan. Neki pričaju da je dobio otkaz, mada ja znam da je sam napustio posao. U poslednje vreme je bio tužan i uznemiren, ali nije pravio incidente. Majka mu je takođe veoma bolesna i nalazi se u domu - navodi komšinica.

 

- Stric se obesio u istoj šupi. Od njega je nasledio kuće i imanje. Goranov pradeda je takođe pokušao da se obesi, ali su ga sprečili. Ružići su imućna porodica, koja nikada nije izazivala incidente. Imaju nekoliko kuća i stan u Žarkovu - kažu komšije, koje juče nisu mogle da veruju da se to zaista dogodilo.

- Oni su stvarno bili porodica za primer! Nikada nisu pravili haos, niti su se svađali. Ko zna šta se između njihovih zidova dešavalo. Slavica radi kao gerontološka sestra u Beogradu, dok je Goran davno radio u BIP-u.

Dao je otkaz još pre nego što je ta firma propala i duže vreme se bavio poljoprivredom. U poslednje vreme je bio u teškoj depresiji. Išao je po bolnicama i lečio se. Pričao je često da je depresivan. Svi smo ga voleli… Evo, sada cela ulica plače za njim - navodi izvor.

Supružnici imaju dve ćerke, za koje komšiluk ima samo reči hvale.

- Jedna ćerka ide u osnovnu školu, dok je druga srednjoškolka. Deca za primer. Svi smo iznenađeni posle ove tragedije - kaše jedan od meštana.

Obesio se bodljikavom žicom zbog žene

Pre tri godine dogodila se slična tragedija u okolini Niša. Ljubiša Spasić (41) obesio se bodljikavom žicom u selu Gornji Matejevac kada je brutalno pretukao nevenčanu ženu Silvanu Mitić (44) i polomio joj lobanju.

- Mislio je da je žena mrtva i obesio se o orah u dvorištu. Komšije su pričale da je voleo da popije, ali da je postao preterano ljubomoran i nasilan. Nesrećna žena je sve trpela zbog deteta - pričali su tada meštani.