"ŠTA JE TREN ZA ŽIVOT CEO..." Porodica posvetila pesmu ubijenoj pevačici Jeleni Krsmanović Marjanović, sva njihova bol opisana je rečima koje razaraju (VIDEO)

Pesmu je napisao i komponovao beogradski kompozitor Ljuba Stefanović još pre 15 godina

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Rodbina ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) posvetila joj je emotivnu pesmu “Uzmi srce”, kojom iskazuje svu svoju bol zbog njenog ubistva. Pesmu je napisao i komponovao beogradski kompozitor Ljuba Stefanović još pre 15 godina, a zanimljivo je da je otpevao forenzičar Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja, koji je radio rekonstrukciju Jeleninog ubistva.

OSE I STRŠLJENOVI PADAJU MRTVI Goran je okačio plastičnu flašu u dvorištu i stavio dve stvari koje svi imamo u kući, sada mu se deca bezbrižno igraju

-Po molbi Jelenine rodbine, njene sestre od strica Teodore Krsmanović i drugih prijatelja otpevao sam pesmu, koja se dopala njenoj rodbini. Pesma nema biografski ton, ljubavna je a porodici se posebno dopala jedna strofa. Za pesmu je snimljen i spot, koji će uskoro biti postavljen na jutjubu- otkrio je ekskluzivno za “Alo!” Šipka.

On navodi da je porodica ubijene pevačice odlsušala nekoliko pesama, ali da joj se posebno dopala baš pesma “Uzmi srce”, koji izvodi tamburaški orkestar.

-Teodori i rodbini se posebno dopao refren druge strofe: “Ne ljubi me samo jedno veče i ne voli za trenutak mali, šta je tren za život ceo, ne ostavi pa da srce žali…” . Kroz tu strofu oni doživljaju svu bol za gubitkom Jelene. Oni hoće da se Jelena ne pamti samo po slikama razbijene glave već i da se se pokaže kako je bila divna i plemenita osoba- rekao je za “Alo!” Šipka.

Majka je dojila bebu u restoranu kada joj je prišao muškarac i uputio užasne reči, a onda je ona jednim potezom pokazala kakav je car (FOTO)

Osim što je otpevao pesmu, Šipka je svirao i tamburicu, a kompozitor Stefanović gitaru.

-Ja sam se ranije bavio pevanjem i imao svoj orkestar sa kojm sam nastupao po kafanama i restoranima. To je moja druga ljubav- ističe Šipka.

On dodaje da je Stefanovića upoznao tokom rekonstrukcije Jeleninog ubistva.

- On je u noći njenog nestanka tražio Jelenu po nasipu. Kasnije sam išao kod njega u studio, a sada je usledila saradnja na ovoj pesmi- rekao je Šipka za “Alo!”.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: facebook

PESMA

Ne slušaj me pesme kad ti pevam, ne gledaj poklone i ruže

Prave stvari osetićeš dušom, uzmi srce kad ti ruke pruže.

Oseti me kad te gledam nemo, tiho

Voleo te kao ja nije, nije niko.

Dođi meni voleću te dugo, stvoreni smo mi jedno za drugo.

Ne ljubi me samo jedno veče i ne voli za trenutak mali.

Šta je tren za život ceo, ne ostavi pa da srce žali.

Oseti me kad te gledam nemo, tiho

Voleo te kao ja nije, nije niko.

Dođi meni voleću te dugo, stvoreni smo mi jedno za drugo.

 

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: AJME
  11/08/2018 - 07:21
  koliko bolesnika daje minuse !!!
 • Korisnik: Mirkica
  09/08/2018 - 19:09
  Forenzičar peva pesmu...pa da cirkus bude kompletan!
 • Korisnik: Maki
  09/08/2018 - 19:04
  Bože, dragi, ko će sve zaradjjivati na pretužnoj sudbini ove mlade žene! Kao da su svi u nekoj sekti i namerno zamagnljuju istinu, koja je samo jedna... Neverovatne stvari oko uplitanja i zaplitanja nebitnih ljudi u ovaj slučaj! Da li će devojčica imati šansu da vodi normalan život?! Ovo je jezivo, šta se radi.
 • Korisnik: Цицка
  09/08/2018 - 18:39
  Све што јој се десило је страшно, да не поверује човек да има људи који неће да признају свој злочин . Како би Јелени приличила ова песма са њеним оним дивним невиним гласом , каква штета . Смрт монструму/има.
 • Korisnik: Viki
  09/08/2018 - 16:09
  Na tv hepi cesto pricaju o ovoj nesrecnoj zeni. I neki kazu da joj je ZM govorio da je debela i da je zato trcala. To nema osnova jer je pre neki dan vidjena u stampi slika pokojnice gde se vide sasvim normalne, cak tanke ruke. MENI JE UVEK PRTEUZNO KAD SE SETIM DA JE UBIJENA JEDNA MLADA MAJKA , NJENA MAJKA BOLESNA DOZIVELA NAJVECU TRAGEDIJU A JANA IZGUBILA SANSU DA JE GAJI BICE KOJE JU JE NAJVISE VOLELO!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi