Hitna pomoć
Alo!/Masanori Jošida
Hitna pomoć

Alo!/Masanori Jošida

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

* Strašna tragedija potresla Srbiju

* Porodilja i beba preminule u Nišu

* Velika porodična tragedija mlade žene 

Kruševljanka T.M. preminula je u niškom Kliničkom centru u četvrtak u sedmom mesecu trudnoće. Nažalost, nije preživela ni njena beba. Prema prvim informacijama, ona je dovezena u Niš iz bolnice u Kruševcu. Stigla je pre deset dana i to u stanju septičkog šoka! 

Kako saznajemo, porodilja T.M. je osećala snažan bol u stomaku pre nego što se dogodio tragičan ishod. Nesrećnoj porodilji je prethodno izvršena hitna transfuzija krvi.

Pročitajte još:

Lekari su deset dana nastojali da je spasu i izvuku iz tog stanja, ali je zdravstveno stanje porodilje već bilo teško. Posle velike borbe, ona je nažalost preminula u četvrtak u večernjim satima. Beba je preminula istog dana, nešto ranije. Za sada se ne zna kako je došlo do infekcije - javljaju izvori bliski događaju.

Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Mlada Kruševljanka je, prema informacijama koje smo dobili, bila udata za službenika MUP-a. Prošlog petka majci je stavljala pomen od 40 dana. Majka joj je bila mlada žena i radila je u Prekršajnom sudu u Kruševcu.

Prema informacijama dostavljenim redakciji portala Alo.rs, pre 1999. godine porodica je živela u Gnjilanu na Kosovu i Metohiji, ali su posle rata morali da napuste svoj dom, a onda je otac nesrećne porodilje nedugo zatim preminuo.

Trudnica stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mlada Kruševljanka ima i rođenog brata koji je godinu dana stariji od nje. Prema informaciji dostavljenoj našoj redakciji, T.M. će biti sahranjena danas u 15 časova na Novom groblju u Kruševcu. 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!