Vojilsav Bajić
Facebook
Vojilsav Bajić

Facebook

Vojilsav B., Foto: Facebook

- Uništiću manijaka Darka Kostića jer sam zbog njega već tri dana na bromazepamima! Zamislite mene sa 174 centimetra visine i njega, životinju od dva metra i 100 kila, kako me siluje! Slao mi je fotografije nagog tela i ponela me je strast! Ako mi je preneo neku polnu bolest, videćemo se na sudu! - ovako na početku svoje ispovesti za " Alo!" priča Vojislav B. (24) iz Beograda, koji je prijavio poznatog modnog kreatora zbog grubog seksa tokom kojeg je došlo do pucanja kondoma.

Pročitajte još:

Vojislav je burno reagovao na jučerašnje gostovanje Darka Kostića na televiziji "Hepi", gde je izjavio da mu je sve to namešteno i istakao “da je Vojislav željan medijske pažnje i da su na njegovoj meti bilei druge javne ličnosti"!

- Darka ne želim više nikad u životu da sretnem! Neću da se spuštam na njegov nivo! Od seksualnog odnosa mora da prođe neko vreme da bih se testirao. U petak idem na pregled… Ako se ustanovi da mi je preneo polno prenosivu bolest, videćemo se na sudu. Podneću privatnu tužbu za prenošenje polno prenosive bolesti. Imam dovoljno novca, angažovaću najbolji tim advokata i uništiću ga! – kaže Vojislav u razgovoru za “Alo!”.

Ja baš naložen a ti ?

"Alo!" je ekskluzivno došao do prepiske između Vojislava i Darka Kostića, koja je tekla na aplikaciji " Grindr" gde su zakazali viđanje. Vojislav je upitao: "Šta tražiš", a Darko je kratko napisao: "Seks". Vojislav ga je upitao: "Sad? Ja baš naložen", što je potvrdio i Darko. Zatim se mladić uputio ka stanu modnog kreatora i rekao mu da stiže za 20 minuta.

On je do detalja opisao svoj susret sa modnim kreatorom i rekao da nije kriv samo Darko za sve što se dogodilo.

- Iskreno, posle svega, krivim i sebe, a ne samo Darka. Za ovako nešto potrebno je dvoje! Svesno sam prihvatio njegov poziv, iako na početku dopisivanja nisam znao da iza zgodnog tela stoji Darko. Slao mi je slike svojih nogu i trbušnjaka iz teretane i ponela me je strast! Kada mi je otvorio vrata nisam znao šta me je strefilo! Rekao sam mu da se plašim i želeo sam odmah da odem! Međutim, on me je ubedio da se opustim i napravio mi je zamku da steknem poverenje u njega. Bio je zaista ljubazan u početku! Čak smo shvatili da poznajemo neke iste ljude! Zatim je došlo do odnosa… Bio je nežan, a onda me je zgrabio uza zid i ejakulirao u mene. Počeo sam da vrištim,a sve to su čule Darkove komšije. Jedan komšija je već bio svedok, u policiji je potvrdio sve što sam ja rekao! - kaže Vojislav.

Darko Kostić napušta tužilaštvo

Alo! / Nenad Vujanović

Darko Kostić napušta tužilaštvo, Foto: Alo! / Nenad Vujanović

On ističe da ne želi da bude javna ličnost, ali da je zbog svega priteran uza zid i da je morao javno da govori. Tvrdi da je ravnodušan na prozivke prijatelja sa Fejsbuka da je sponzoruša i prostitutka.

- U juna sam bio u Nemačkoj na probnom radu, kao medicinski radnik. Živim na visokoj nozi, već godinama, jer moj otac ima veliki bizsnis na Zapadu! Neka pogledaju moje fotografije od pre deset godina i videće da sam i tada živeo na visokoj vibraciji. Ti što me prozivaju da sam sponzoruša su isfrustrirani provincijalski i latentni pederi. To su oni što su došli u Beograd i je*bu se sa matorcima za 500 i 1000 dinara – kaže mladić koji je prijavio Darka Kostića.

Uništiću i Tijanu Ajfon!

Vojislav kaže da je u medije dospeo kada se zakačio sa starletom Tijanom Ajfon, s kojom trenutno vodi sudski spor.
- Tužio sam je za laži i uvrede. Tijana je bila besna, jer je bila ubeđena da joj je frizer nadogradio kosu, koja je bila lošijeg kvaliteta od one koju je dobila Anđela Veštica. Umislila je da sam u vezi sa njenim frizerom i da sam ga nagovorio da joj uradi lošiju nadogradnju. Zato je izmislila priču da ja plaćam putovanja Isidori Bjelici po Južnoj Americi. Tako je pokušala da uništi jedno lepo prijateljstvo i da me diskredituje. Uništiću je! - odlučan je Vojislav.

Komentari (14)

dejan

03.10.2018 12:27

al je ovaj prsoooo....

omerta

03.10.2018 12:51

Druze ti si bolestan. A on jos vise.

nmn

03.10.2018 12:59

imas li papir da nisi vec zarazen i da si ti njega mozda zarazio!!!!

Svasta

03.10.2018 13:13

Ovaj non stop menja verzije i evidentno ima potrebu za medijskim eksponiranjem. Znao je dobro da se dopisuje sa Darkom i unapred smislio scenario kako da dospe u medije. Policija je vec rekla da apsolutno nema elemenata silovanja jer je sam pristao na odnos. To sto je kondom pukao nije kriv Darko vec kvalitet istog. Darko mi nikada nije bio simpatican pogotovo posle svega sto je o njemu izaslo u medijima ali ovaj laze za sve pare!

dz

03.10.2018 13:25

Jadan tvoj otac,i njegov biznis na zapadu sa tobom takvim.

šone

03.10.2018 13:58

Nije ni tebi a i svima vama lako

Ano

03.10.2018 14:25

E moja Srbijo, na šta si spala! Pod hitno mora nešto da se uradi!

lili

03.10.2018 16:28

Žalosnoooo...ej,Srbijo šta dočeka...upravo ono što decenijama unazad pokušavaju da nam uradi zapad....tuga..sve bolesti uma islivale na površinu.

nedjo

03.10.2018 16:33

veseli mladići

OOUR

03.10.2018 17:02

Dečko (ili devojčice, šta li si?), i ti i onaj tvoj "zagondžija", Darko, ste za oooozbiljno posmatranje!!!! P.S. Da možda nećeš u neki rijaliti, reeecii?

Ja

03.10.2018 18:19

Sta je bre ovo? koji je ovo "rod", srednji.?

Maja J

03.10.2018 19:57

Mili Boze sta sve necu procitat. Fuj...

Gde su mladi tu je sala

03.10.2018 21:25

Samo da nisi ostao trudan, bila bi steta!

miko

04.10.2018 01:41

Rak je svetinja prema ovoj bolesti! Jadni ti roditelji gledajuci te takvog!