Nebojša Stefanović, policajci
MUP
Nebojša Stefanović, policajci

MUP

Nebojša Stefanović, policajci, Foto: MUP

* Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nagradio je danas novčano policijske službenike koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu

* On je istakao da je ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije

* On se zahvalio svim policajcima u Srbiji "koji svojim neumornim svakodnevnim radom pokazuju da nema mesta za kriminal u našoj zemlji"

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović nagradio je danas novčano policijske službenike koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu kod Negotina.

Pročitajte još:

„Nagradio sam ove ljude koji su najzaslužniji za rasvetljavanje ovog slučaja i koji su jasno pokazali da ne postoji zločin koji će proći nekažnjeno. Ovo je tek jedan od primera koji pokazuje da u policiji radi veliki broj izuzetnih profesionalaca koji se bore da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja“, rekao je Stefanović.

Nebojša Stefanović, policajci

MUP

Nebojša Stefanović, policajci, Foto: MUP

On je istakao da je ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije, kako Službe za suzbijanje kriminala i Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku, tako i onih koji rade na teritoriji Policijske uprave u Boru, koji su timskim radom i ogromnim zalaganjem u prethodne dve nedelje uspeli da rasvetle ovo teško krivično delo.

Posle paklenih vrućina, sutra nas čeka novo zlo! Ove delove Srbije će pogoditi užasno nevreme!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 13:33 Vremenski preokret! Kiša, Foto: Alo!/ Masanori Jošida * U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplo * Od sredine dana očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom * Pljuskovi uglavnom na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo.

„Takođe, želim da se zahvalim svim policajcima u Srbiji, koji svojim neumornim svakodnevnim radom pokazuju da nema mesta za kriminal u našoj zemlji“, zaključio je Stefanović.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!