Misica Olat Gonzales teško povređena u Beogradu
Instagram

Misica Olat Gonzales teško povređena u Beogradu

Instagram

Misica Olat Gonzales teško povređena u Beogradu, Foto: Instagram

Kako „Alo!“ saznaje, Špankinja će zbog otvorenog preloma noge biti prebačena na VMA u Beogradu na dalje lečenje.

Bomba za koju se sumnja da se nalazila ispod vozačevog sedišta u „audiju“ aktivirana je u noći između 10. i 11. avgusta oko 20.30 u ulici Svetozara Papića u naselju Galenika. Sumnja se da je bomba bila namenjena Strahinji Stojanoviću, koji je bio sa Gonzalesovom u vozilu, a koji je, navodno, blizak ubijenom Slobodanu Šaranoviću (79) i njegovom bratu Branislavu (66). Igrom slučaja, Stojanović je ostao nepovređen, dok je bivša mis Marbelje, navodno, usled eksplozije letela nekoliko metara i zadobila je ozbiljne povrede. Prebačena je u KBC Zemun, na odeljenje intenzivne nege.

Policajac na odeljenju intenzivne nege

Nenad Vujanović

Policajac na odeljenju intenzivne nege, Foto: Nenad Vujanović

 Umesto da se provodi na rođendanskom putovanju kroz Beograd, postala je svedok rata u srpskom podzemlju, zbog čega je čuvaju policajci i niko ne može da dođe do nje.

Lepoticu eksplozija bacila nekoliko metara

Instagram

Lepoticu eksplozija bacila nekoliko metara, Foto: Instagram

 - Misica se nalazi na drugom spratu bolnice, gde je odeljenje hirurgije, a na kraju hodnika je odeljenje intenzivne nege, gde su najteži slučajevi. Ona je u toj sobi i teško je doći do nje jer je pod stalnom prismotrom, što zbog njene bezbednosti, jer je bila u središtu mafijaškog obračuna, što zbog osetljivosti celog slučaja. Ispred vrata sobe u kojoj leži non-stop su policajci, koji se smenjuju. Zadobila je teške povrede noge, a posle eksplozije je izgubila dosta krvi. Koliko znam, danas treba da je prebace na VMA - navodi naš izvor iz zemunske bolnice.

Mesto eksplozije u Galenici

Nenad Vujanović

Mesto eksplozije u Galenici, Foto: Nenad Vujanović

Kako saznajemo, hodnik ispred odeljenja intenzivne nege na kojem leži misica u jednom trenutku je bio zakrčen policajcima. 

Bila u lezbejskoj vezi!

Još je misterija otkud španska lepotica u Beogradu, kao i to kako se našla u društvu Strahinje Stojanovića sa podebelim krivičnim dosijeom. Njih dvoje su pre eksplozije izašli iz jednog stana, a zatim seli u automobil. Iako se šuškalo da su čak u ljubavnoj vezi, objave španskih medija su još više produbile interesovanje za nju, navodeći da je ranije bila lezbejskoj u vezi. - Španski mediji su pisali o njenoj povredi, ali su naveli da je bila u intimnoj vezi sa Šarlot Kaniđom, ćerkom nekadašnjeg reprezentativca Argentine Klaudija Kaniđe. Da li je bila u Beogradu zbog „poslovnih veza“ ili nečeg drugog, pokazaće istraga - navodi naš izvor.

- Ispred vrata obično budu tri policajca, ali se smenjuju. U svakom trenutku mora da bude jedan od njih koji sedi na stolici ispred sobe - kaže naš sagovornik, koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, Stojanović je imao veliku sreću jer je neposredno pre eksplozije napustio vozilo zbog zaboravljenog mobilnog telefona.

U vozilu je ostala Olat Bilbao Gonzales na mestu suvozača kada je došlo do eksplozije. Komšije su istrčale, izvukle misicu i bukvalno gasile plamen koji ju je zahvatio. Neki od njih su izvukli posteljinu, prema rečima svedoka, i previjali joj noge. Bomba je bila ispod vozačevog mesta i sumnja se da je bila namenjena Strahinji Stojanoviću, koji je više puta osuđivan. On je nedavno izašao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici. Prema rečima našeg izvora, prošle godine je iz zatvora doveden u Specijalni sud kao svedok na suđenju za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, i njegovog kuma Miloša Vidakovića. Zbog svega toga sumnja se da je pozadina svega rat klanova i beogradskog podzemlja.

Komentari (4)

Acko

14.08.2018 11:35

Ima sanse da pored vestackih grudi dobije i vestacko koleno i kuk...

milomir.dv

14.08.2018 12:22

@Acko - Da li joj overena knjižica ???

Dejan Joksic

14.08.2018 13:36

Jel se plastika istopila?

TP

14.08.2018 16:50

Kako bi neki psiholog prokomentarisao ova tri komentara veoma bih voleo znati , mozda je do mene da nisam normalan .