Marko P.
Facebook
Marko P.

Facebook

Marko P., Foto: Facebook

Sin je skakao po majci, čak joj slomio i vilicu, tako da je na licu mesta, u pravom smislu reči, bilo krvoproliće.

Jedan od suseda pokušao je da spreči "krvavi pir" nad ženama, ali je jedva živu glavu izvukao. Nema nijedne kosti na Desanki da je ostala nepolomljena. A baba Vera prošla je vrlo slično. U komi je, ima niz aneurizama i preloma, pa su lekari još u dilemi da li da je prebace u Beograd. Jer, i svako pomeranje moglo bi, takođe, biti kobno.

U toku je opsežna policijska potraga u tri zemlje!

AUTOR: Alo/Novosti/V.M. DATUM I VREME: 04.10.2019.

Ovako Zoran Obradović, viši javni tužilac u Šapcu, opisuje detalje zločina u Bogatiću, za koji je osumnjičen Marko Puzić (27). On je, kako se sumnja, u sredu zverski ubio majku Desanku (64) i teško povredio babu Veru (88). Na saslušanju se branio ćutanjem. Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela - teško ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda. Po nalogu Tužilaštva, odmah po određivanju pritvora, prebačen je u CZ u Beogradu jer u Šapcu niko ne sme da ga čuva!

Nikada nismo videli takvu snagu da su se i dugogodišnji, iskusni policajci uplašili - kaže viši javni tužilac Zoran Obradović. - Dežurna koleginica, koja je imala zadatak da saslušava osumnjičenog, bukvalno je sedela u hodniku, dok je ovaj bio u sobi za saslušanje.

Tužilački gledano, slučaj je čist, ali nikome nije jasno zašto je mladi čovek tako strahovito reagovao.

Pročitajte još:

Obradović kaže da je naložena obdukcija tela nesrećne majke Desanke, ali ne može ništa sa sigurnošću da kaže dok ne stigne obdukcioni zapisnik. Žena je divljački ubijena sa više udaraca pesnicom po glavi i telu.

Kada su došli policajci, koje je pozvao uznemireni komšiluk, kažu Mačvani, Puziću niko nije smeo da priđe. On je na jedno mesto stavio mrtvu majku i povređenu baku, obilazio oko njih kao u transu i govorio: "Ja sam Isus i moram da namirim trojstvo".

Zbog toga se sumnja čak i na uplitanje nekakve sekte, koje nisu retkost u ovom delu Srbije, pogotovo jer mladić nikada nije pokazivao znake uznemirenosti.

Bonus video: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Komentari (1)

Ulm

04.10.2019 12:17

U Americi bi bio ubijen bez razmišljanja od strane policije. Ne bi se oni tukli s' njim i rizikovali svoje živote,zbog ubice