Dušica Jevđenović
promo
Dušica Jevđenović

promo

Dušica Jevđenović, Foto: arhiva

Sudija Tanja Trkulja Vasić saopštila je da okrivljena nije primila poziv kao ni njen brat Ivan koji je takođe optužen u ovom postupku.

Advokat optužene Milorad Konstantinović rekao je da je pokušao da sa njom stupi u kontakt juče, ali da nije uspeo kao i da je čuo da njegova klijentkinja planira da ide u Crnu Goru.

U sud su juče došla dvojica oštećenih policajaca Bojan Milenković i Milan Luković koje je Jevđenovićeva isprskala suzavcem i pretila im potkazom tokom privođenja u leto prošle godine.

Sudija je saopštila da će narediti privođenje Jevđenovićeve ukoliko se poziv ponovo vrati.

Novo suđenje je zakazano za 21. septembar.

Komentari (5)

ana

23.06.2016 13:57

dobre su joj ove gace za bubrege. Novinari nije valjda da ne mozete da saznae koji glavonja ovu noćiu tretiraa pazeči da joj nogice ne polomi

lola

23.06.2016 15:24

Stvarno vredjate citaoce,ako nemate petlju da napisete kako neko sa 22 kad rodi dete anonimnom glavonji dobije posao savetnice,dipl.fakulteta,pravo da napada sluzbena lica ,dipl.pasos i pravo da za...... sve redom!

pop

23.06.2016 16:45

Zasto Toma Diploma nije i nju sa detetom doveo da upozna Kineskog predsednika

Dj

23.06.2016 19:27

Ma ako neka je, pogotovo ako je nešto pametno uradila za potrebe sida kaoa nema. Branila brata malo poprskal suzavac pa ko se nije napio suzavca u gradu i nije živeo. Vlastelin čija je trebao je da je čuva a nije, sad nek plati otštetu policajcima i eto. Narvno nije sve isto za sve neki mogu a neki ne.

iva

25.06.2016 22:22

Za ovakva neprimerena ponašanja treba da usledi otkaz, kako se ne bi blatila jedna državna institucija. Napad na predstavnka Organa državne bezbednosti je horor. Čovek je mogao da oslepi. Ukoliko je istina da je dobila diplomatski pasoš od Predsednika, neka je vodi u "rezidenciju" u Baječetini da mu prodaje "tomovaču." Jadna li je Srbija koja ima ovakve "savetnice".Naravno, završiće sa nanogicom, pa će i dalje savetovati, ali ne znam koga?