Meksikanac
DuPage County state’s attorney’s
Meksikanac

DuPage County state’s attorney’s

Meksikanac, Foto: DuPage County state’s attorney’s

 

* Kako se nezvanično saznaje, automobilom koji je naleteo na vozilo naših državljana upravljao je Meksikanac Horhe Rodea-Kruz (25)

* Kako je objavljeno iz tamošnje policije prilikom uviđaja u automobiju Meksikanca pronađene su prazne limenke piva, kao i razbijene staklene flaše, takođe od alkohola

* Iste informacije je podelio brat jednog od povređenih u saobraćajnoj nesreći

U jezivoj nesreći koja se noćas oko pola 3 ujutru, po lokalnom vremenu dogodila u Čikagu poginuo je državljanin Srbije, Marko B. (27).

Na mladića naleteo pljačkaš, Srbija skuplja novac da se njegovo telo vrati! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.10.2019. 18:32 Marko je život izgubio u saobraćajnoj nesreći. Marko Bošković, Foto: Printscreen Go fund me Kako se saznaje, Marko Bošković poginuo je u subotu u Čikagu u 27. godini života. Marko je život izgubio u saobraćajnoj nesreći kada je na njega naleteo pljačkaš banke.

Prema pisanju portala Srbija Danas, u tragičnoj nesreći stradala je i devojka iz Kolumbije Laura U, dok je još jedan srpski državljanin, Momčilo G. zadobio teške telesne povrede i trenutno se nalazi u komi. U automobilu se u trenutku nesreće nalazio i David K. koji je zadobio samo lakše telensne povrede. Automobilom sa kojim su se sudarili upravljao je Meksikanac - navodi izvor blizak događaju.

Pročitajte još:

- Oni su se vraćali sa rođendana oko pola 3 ujutru. Bio direktan sudar, taj drugi automobil vozio je Meksikanac od 25 godina. Bio je mrtav pijan i pronašli su ga sa flašom piva i gomilom staklenih flaša u kolima - rekao je brat povređenog Davida.

Meksikanac

DuPage County state’s attorney’s

Meksikanac, Foto: DuPage County state’s attorney’s

Kruzu je određeno zadržavanje uz moguću kauciju od 750 hiljada dolara. Ukoliko bude osuđen preti mu kazna od 28 godina zatvora. Ročište je zakazano za 25. novembar.

BONUS VIDEO: Alo.rs na aerodromu u Batajnici