Policija, hapšenje
Alo!/Vladimir Marković
Policija, hapšenje

Alo!/Vladimir Marković

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Š. L. (1958) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nemanja glavom udario devojku, ona pala kao pokošena, a onda je drugu udario pesnicom! Stanovnici Petrovca na Mlavi ne pamte ovakav slučaj!

AUTOR: tpknews.com/D.S. DATUM I VREME: 23.09.2019. 08:43 Užas! Petrovac na Mlavi, Foto: Tanjug Nemanja je pobesneo jer su ga obe devojke odbile. Nemanja Titijevski (25) iz Petrovca na Mlavi, brutalno je pretukao u noći između subote i nedelje dve devojke ispred jednog noćnog kluba u ovom gradu, a fizički se obračunao i sa bivšim dečkom jedne od devojaka koju je udario glavom.

Hapšenje, oružje,

MUP

Hapšenje, oružje, , Foto: MUP

Prilikom pretresa porodične kuće osumnjičenog u Zemunu policija je pronašla dve automatske puške, pušku sa spremnikom za municiju, tri ručne bombe, oko 200 grama eksploziva, inicijalnu kapislu za eksploziv i oko 1.000 metaka različitog kalibra.

Hapšenje, oružje,

MUP

Hapšenje, oružje, , Foto: MUP

 

Pročitajte još:

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina