Zoran i Jelena Marjanović
privatna arhiva
Zoran i Jelena Marjanović

privatna arhiva

Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

* Istraga od početka rađena traljavo, tvrdi dobro obavešten izvor

* Sumnja se da je policajac koji više nije u službi uzeo ogroman novac da zataška ubistvo

* U pitanju dobro osmišljen plan 

Jedan od policajaca koji je radio na slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović dobio je 80.000 evra kako bi počistio dokaze na mestu zločina i istragu odveo u pogrešnom smeru, kaže dobro obavešteni izvor!

Istraga o ubistvu pevačice od samog starta je rađena traljavo, navodi izvor. Kada je telo pronađeno, mesto zločina nije zaštićeno, već je njim prodefilovala horda ljudi.

Policajci, novinari, radoznali meštani gazili su unaokolo i uništili teren na kojem je trebalo naći dokaze koji bi mogli biti ključni. Nova saznanja ukazuju da se to nije desilo slučajno, već da se radi o dobro osmišljenom planu!

U njemu otkrila detalje braka sa Zoranom! Marjanović od suda tražio specijalan zahtev!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 11.11.2019. 10:00 Može da pomogne u istrazi! Zoran Marjanović je izjavio da je Jelena primala poruke , Foto: Vladimir Marković,Alo * Zoran tražio od suda da se Jelenino gostovanje u emisiji uvrsti kao dokazni materijal u odbrani * Jelena tada nije krila koliko je srećna u braku sa Zoranom * Otkrila da se zaljubila u njega sa 12 godina Zoranu Marjanoviću sudi se za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

- Nije samo mesto zločina bilo propust. Pokazalo se da su i mnoge druge stvari u sklopu istrage odrađene neprofesionalno. Najpre se verovalo da je u pitanju nemarnost, ali sada mnogo toga ukazuje na to da se radi o sabotaži. Jedan od policajaca koji je radio na slučaju navodno je uzeo ogromnu svotu novca za svoje "usluge" - kaže izvor.

Osim mesta zločina, propusti su pravljeni i kasnije. Kada je nađeno Jelenino telo, leš nije spušten na najlon, kako se to radi, već na travu, što je dovelo do kontaminacije bioloških tragova. Kuća Marjanovića nije odmah pretresena, već tek nekoliko dana kasnije, a uviđaj nisu radili forenzičari Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra MUP, već obični inspektori.

Zoran Marjanović je izjavio da je Jelena primala poruke

Vladimir Marković,Alo

Zoran Marjanović je izjavio da je Jelena primala poruke , Foto: Vladimir Marković,Alo

PROŠLO DOSTA VREMENA

Zasad nema dovoljno dokaza da bi se poveo krivični postupak protiv policajca koji je, kako se sumnja, sabotirao istragu, što ne znači da ih uskoro neće biti.

- Kolege su primetile da je počeo da troši novac na skupe stvari, a onda su počele da kolaju priče. Pokrenuta je neka vrsta interne istrage i došlo se do saznanja da je dobio oko 80.000 evra. Policajac više nije u službi, ali je i dalje na slobodi zbog nedostatka dokaza. Pošto je prošlo dosta vremena, problem je sad to sve dokazati, ali nije isključeno da će tokom suđenja Zoranu Marjanoviću sav prljav veš isplivati na površinu i dovesti do novih hapšenja, pa i tog policajca - kaže izvor.

NAJČITANIJE VESTI:

 

Bonus video: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!

 

Komentari (3)

Branko

11.11.2019 16:33

A nikako mi nije jasno, kad je sve već tooooliko zapetljalo, kaako se niko nije setiio da se nađe SATELITSKI SNIMAK (kao kod one voditeljke RTS u procedu duđenja...,). Valjda postoji?!

Dobi

11.11.2019 17:32

Od pocetka se videlo da neko planski opstruise istragu, nije samo policajac placen, u tome je ucestvovalo vise ljudi i Zoran je placenik rodjene zene, zbog para koje dobija niko u familiji ne sme da se pravi ziv, parama se izgleda vezuju usta svima, to je i sistem vladara iz senke, potkupiti sve i raditi sta ti je volja, to sve moze da uradi covek koji ima vrhovnu moc, i Sudstvo je potkupljeno,sudinicu koja je poturila pismo verovatno ceka karijera zato sto je dobro odradila posao.

Tri Tacke

11.11.2019 18:40

Ovo mi sve vise lici na ritualno ubistvo, gde neka mocna ezoterijska grupa pokusava da sakrije tragove, ili je to bio pokusaj iznude od diskografske kuce, gde je ubistvo "manje vredne" pevacice bila poruka, pa im sada nije jasno kako ne uspevaju nekom da smeste to ubistvo, ni suprugu, ni drugima... Plitko, prosto i bahato ruganje sa pravnim sistemom Srbije. Na kraju ce se ispostaviti da je ona tu samo kolateralna steta, bila je na pogresnom mestu u pogresno vreme. Nego, sta je sa ona dva dzipa?