Braće Jerković
Alo!/Masanori Jošida
Braće Jerković

Alo!/Masanori Jošida

Braće Jerković, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

* Bratislav nije bio sam u stanu

* On je sa komšinicom gledao TV i pratio vesti o sebi!

* S vremena na vreme je izlazio na terasu i vikao na policiju i novinare

Dok je naselje Braće Jerković u ponedeljak bilo pod opsadom policije zbog pretnji policajca Bratislava Stojiljkovića (42) zabarikadiranog u stanu da će se ubiti i da će navodno pucati u svakog ko mu se približi, on je gledao TV s prvom komšinicom!

Pročitajte još:

Bratislav je posle bekstva supruge i sina (12) prešao sa svoje terase na susedni balkon i ušao u stan prve komšinice, sa kojom je neprekidno na televiziji i internet portalima pratio vesti o sebi i frci koju je zakuvao posle bračne svađe.

Osumnjičen za nasilje u porodici

Bratislav se posle sedam sati agonije sam predao policiji. Uhapšen je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Kako saznajemo, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela nasilja u porodici.

Nije poznato da li supruga ranije podnosila prijave protiv njega zbog nasilja u porodici. Komšije kažu da se iz njihovog stana često čula svađa, a da je njegova supruga posle svađe koja je izbila u ponedeljak ujutru prvo rekla sinu da izađe iz stana, dok je ona bosa istrčala i pobegla napolje.

Policajac je povremeno izlazio na terasu i telefonirao, vikao na okupljene da se sklone, vitlao pištoljem, dok je u jednom trenutku bacio opasač s jednim okvirom, dobacujući:

- Evo vam ovo, meni više ne treba!

On se i dalje nalazi u stanu, uzeo je oružje! Policija opkolila zgradu!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 18.11.2019. 12:05 - 18.11.2019. 12:12 Ekipa našeg portala nalazi se na licu mesta. Braće Jerković, Foto: Alo.rs Muškarac, za kojeg se sumnja da je naoružan, ušao je u zgradu u naselju Braće Jerković i ne želi da izađe iz stana.

Policija je pregovarala s njim da se preda, a ekipe novinara su upozorene da se pomere na bezbednu razdaljinu jer je mogao da zapuca u svakom trenutku. Dok je bos, samo u beloj majici i bermudama preko gelendera prelazio s balkona na susedni balkon, svi su mislili da je reč o istom stanu s dva balkona, ali ispostavilo se da je istina potpuno drugačija.

Braće Jerković

Youtube printscreen

Braće Jerković, Foto: Youtube printscreen

 

Pukao zbog dugova?

Prema rečima poznanika, Bratislav se trudio da radi i po nekoliko poslova kako bi zaradio novac.

- On je bio policijski pozornik. Prijavljivao se za razne dodatne poslove, jer je najverovatnije vodio bitku da se reši dugova. Menjao je čak i dostavljača pica u piceriji koja se nalazi u njegovom komšiluku. Imao je velike dugove, pa je verovatno zapao u krizu. Mnogi pričaju da su ti dugovi nastali navodno zbog kocke i alkohola, ali on nikada nije pričao o tome - kaže njegov poznanik, koji je želeo da ostane anoniman.

- Njegova prva komšinica živi sama u stanu. Ona je za vreme drame ostala u sobi. Bila je prilično smirena, a Bratislav je otprilike polovinu vremena proveo kod nje. Drama je počela oko 10.30, a on je oko 13 časova preskočio balkon i ostao kod komšinice do 17.30, kada se mirno predao. U njenom stanu čitao je vesti o sebi na portalima i pratio ih na televiziji. Svakog trenutka je znao šta mediji prenose. Povremeno je izlazio na terasu i govorio da će navodno pucati, a baba je i dalje sedela i gledala TV kao da se ništa ne dešava! - navodi naš izvor blizak istrazi.

Prema rečima našeg sagovornika, najzanimljivije je što se komšinica posle frke uopšte nije žalila na njega, već ga je nahvalila!

- Svi su očekivali da vide uspaničenu staricu koja je do okončanja drame molila za život, a ona uopšte nije bila uplašena. Kada je policija došla po Bratislava i odvela ga, starica je za njega imala samo reči hvale. Rekla je da je dobar komšija i da njoj nijednog trenutka nije pretio! - ističe naš sagovornik.

Kako saznajemo, policajci koji su radili s Bratislavom o njemu govore sve najlepše.

- Nikome nije jasno zašto je to uradio! Svi do jednog ga hvale i misle da je dobar čovek i kolega. Ko zna šta se dogodilo u njegovoj glavi - navodi naš izvor.

Povezane vesti:

I dalje nije poznato zbog čega se Bratislav zabarikadirao u svom stanu i šta je zahtevao od policajaca s kojima je pregovarao.

Braće Jerković

Alo!/Masanori Jošida

Braće Jerković, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Ne znamo šta je hteo! Nikada ranije nije odavao utisak da ga nešto muči i da je sklon problematičnom ponašanju. Vredno je radio, ali zbog njega smo svi doživeli traumu - kaže jedan od komšija.

Braće Jerković

Alo!/Masanori Jošida

Braće Jerković, Foto: Alo!/Masanori Jošida


BONUS VIDEO: Najdramatičniji kadrovi. Evo šta se juče dešavalo u Jerkoviću