Policija
Alo!/Marko Metlaš
Policija

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Marija Đ. ranjena je kada je, nakon teške svađe, Aleksandra Relića i mladića Miloša Stojanovića (27) sa kojim je ova devojka krenula automobilom kući, Relić pucao Stojanoviću u glavu i teško ga ranio. Metak koji je prošao Milošu kroz glavu pogodio je i Mariju u grudi i tu se i zaustavio.

Pročitajte još:

Gotovo niko nije ni primetio da je Marija u tom trenutku bila pogođena. Svedoci jezive pucnjave pozvali su Hitnu pomoć koja je brzo došla na lice mesta i ranjenog mladića prebacila u bolnicu, a Relić je za to vreme Mariju naterao da uđe s njim u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Marija je, kada je pronađena, policajcima ispričala da se, nakon što je Relić oteo, osvestila u nekom motelu, a da je on hteo da je siluje.

Ona je rekla, kako piše ovaj list, da ju je Relić skinuo i tek tada video da ima ranu na grudima.

Prema verziji koju je ispričala Marija Đ. on je tada tražio da ponovo krene sa njim, pa su opet seli u automobil.

- Odvezao me je na Čukaričku padinu i tu me ostavio - rekla je devojka koja je potom otišla do autobuske stanice i oko 14 sati ušla u autobus na liniji 54 i sela.

Ono što je za sada definitivno poznato, jeste da je vozač autobusa primetio da je devojka krvava i da joj je loše, pa je pozvao policiju i Hitnu pomoć, koja je došla do stanice kod Sajma i ranjenu devojku prevezla u Urgentni centar.

Kako pišu Novosti, na zaprepašćenje lekara, devojci se videlo zrno u grudima. Izvadili su ga iz njene dojke jer je bilo na površini i sanirali ranu i devojku pustili kući.

Čitavu priču o otmici i pokušaju silovanja devojka je ispričala sama policajcima. Ona je inače ispričala i da pucnajvu nije videla, kao i da ne zna kako je ranjena, jer je zbog alkohola zaspala čim je sela sa Milošem u automobil.

Navodno, seća se samo da se Stojanović sa nekim svađao oko ključeva automobila.