otmica
printscreen
otmica

printscreen

otmica, Foto: printscreen

* Filmska otmica sa crnim kombijem i maskiranim kidnaperima dogodila se u sredu

* Policajci su je pronašli u crnom "folksvagenovom" vozilu bosu, vezanu kablovima i kanapima, a sa njom su bila i trojica otmičara

* Kod 35-godišnjakinje je tada pronađeno i 2.700 evra

- Pokušali su da me zadave, zgrabili su me za vrat i odvukli u kombi - ispričala je policajcima 35-godišnja Srpkinja koju su trojica Nemaca kidnapovala u sredu u centru Torina.

Pročitajte još:

Filmska otmica sa crnim kombijem i maskiranim kidnaperima dogodila se u sredu pre podne na trgu San Karla pre brojnim svedocima, a žrtva je spasena ubrzo nakon što su prolaznici alarmirali policiju koja je pojurila za kombijem.

Policajci su je pronašli u crnom "folksvagenovom" vozilu bosu, vezanu kablovima i kanapima, a sa njom su bila i trojica otmičara koji su uhapšeni dok su pokušavali da se pritaje na obližnjem privatnom parkingu.

- Tvrdila je da nikoga od uhapšenih muškaraca ne poznaje, a očevici nemile scene ispričali su istražiteljima da, iako je delovala uplašeno dok su je uvlačili, to nije u tolikoj meri koliko se očekuje za ženu koju pokušavaju da otmu - objašnjava izvor.

Otac devojčice koja je preminula na Vlasinskom jezeru otkrio zastrašujuće detalje tragedije! I drugo dete ZADRŽANO U BOLNICI!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 07:46 - 18.08.2019. 07:55 Devojčica je odjednom počela da se guši i u roku od nekoliko minuta je poplavela, priča njen otac Miroslav Janković iz Rume nakon tragedije na Vlasinskom jezeru.

Kod 35-godišnjakinje je tada pronađeno i 2.700 evra, što tamošnji istražitelji smatraju izuzetno sumnjivim, budući je Srpkinja ispričala da je u italijanski grad došla turistički.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom