Grčka
Youtube/Printscreen
Grčka

Youtube/Printscreen

Grčka, Foto: Youtube/Printscreen

Fatalna saobraćajna nesreće dogodila se na autoputu Egnatia na isključenju za  pravac Seres-Kavala, pri čemu su se sudarila dva vozila.

Iskasapljeno telo MRTVOG BRATA satima držao u kući, a ovo bi mogao da bude MOTIV svirepog zločina!

Šabačka policija uhapsila je Bogdana Gajića (20) iz tog grada, osumnjičenog da je u porodičnom domu prekjuče ubio svog četiri godine starijeg brata Ignjata. Njegovo telo pronađeno je tek naredne noći, i to dok ga je Bogdan, spakovano u najlon kesu, vozio u građevinskim kolicima.

Poginuo je vozač (55) inače srpski državljanin, koji je tokom vožnje doživeo moždani udar. On je hitno prevezen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Saša iz Beograda brutalno likvidiran u centru Stokholma, policijski dosijei PREPUNI!

AUTOR: Zaramis; D:K; DATUM I VREME: 22.08.2019. 07:49 U Švedskoj ubijen Beograđanin Saša Todorović (55) zvani Trta, višestruko osuđivani kriminalac. Todorović je likvidiran u ponedeljak uveče u Stokholmu ispred jednog butika. Švedska, Foto: screenshoot Kako javljaju švedski mediji Todorović je upucan u glavu i to pred ženom i detetom.

Povređena je i srpska državljanka, koja se nalazila na mestu suvozača. Ona je u stabilnom hemodinamičkom stanju i prevezena je u bolnicu u Papageorgiou.

Grčka policija

Tanjug/AP

Grčka policija, Foto: Tanjug/AP

Grčki državljanin koji je upravljao drugim vozilom takođe je zadobio povrede posle sudara i on je prevezen u bolnicu, ali je u stabilnom stanju.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!