Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

U nesreći koja se dogodila jutros pre 7 sati, kada su se sudarili autobus kruševačkog "Jugoprevoza" i automobil "fijat punto", vozač automobila poginuo je na licu mesta, a žena, trudnica u poodmakloj trudnoći, koja se nalazila s njim u kolima transportovana je u bolnicu, gde je porođena carskim rezom.

- Beba je za sad stabilno i pedijatri nadgledaju njeno stanje, dok je majka je prebačena na Odeljenje hirurgije - kažu u kruševačkoj bolnici.

Pročitajte još:

U ovom času niko iz te zdravstvene ustanove nije želeo da daje bilo kakave prognoze stanja majke i bebe.

- Poziv smo primili u 6.50 sati i izašli smo na teren sa dve ekipe - rekli su iz Hitne pomoći u Kruševcu.

Do sudara je došlo kada je autobus proklizao na putu zbog snega, prešao u suprotnu kolovoznu traku gde se sudario sa puničkim vozilom i nastavio dalje na ledinu kraj puta.

Priveden vozač autobusa

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (1982) iz okoline Kruševca odredjeno je zadržave do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Uvidjaj je izvršio osnovni javni tužilac sa pripadnicima saobraćajne policije iz Kruševca.

 

Komentari (1)

zoki

10.01.2019 11:34

Sastavite konzilijum najboljih hirurga,lekara. Da spasite mladu majku i bebu. Ako ste mogli da obigravate oko tog pevaca darka lazica,ovde barem spasavate cestitu majku i njenu bebu.Ako vec izgubila supruga barem oni da zive.