Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Shutterstock, ilustracija

Supružnici Jasmina (44) i Goran Nikolić (50) iz Mirijeva, njihova deca Kristina (24) i Miroljub (19), rođak Bajram Demiri (46) i Goranova snaja Marina Radosavljević (38) koji su u maju uhapšeni zbog sumnje da su podvodili devojku, potpisali su sporazum o priznanju krivice.

Nikolići i Bajram sklopili su sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal o priznanju krivice za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i produženo krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu, a Radosavljevićeva za dva krivična dela posredovanje u vršenju prostitucije u pomaganju.

Iz Tužilaštva potvrđuju da je sporazum potpisan 31. oktobra, a presuda je doneta 4. novembra. Ova presuda nije pravosnažna.

 

Naime, Jasmina Nikolić osuđena je na jedinstvenu kaznu zatvora od dve godine i deset meseci i novčanu kaznu u iznosu od 200.000 dinara, a njen suprug Goran Nikolić osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine i četiri meseca i novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro

Shutterstock, ilustracija

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Od Jasmine je oduzeto 1.000 evra, a od njenog muža auto "opel zafira". Njihova ćerka Kristina osuđena je na jedinstvenu kaznu zatvora dve godine i četiri meseca i novčanu kaznu u iznosu od 200.000 dinara, a sin Miroljub na jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine i četiri meseca i novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Radosavljevićeva nije uhapšena sa ovom porodicom, već u drugoj policijskoj akciji zajedno sa svojim suprugom, a Goranovim bratom Zoranom Nikolićem i Andrijanom Stojanović, zbog sumnje da su podvodili dve devojke, od kojih je jedna u to vreme bila maloletna.

Ona je osuđena u ovom postupku jer je jednim telefonskim pozivom pomogla Jasmini u eksploatisanju devojke.

Podsećanja radi, policija je sredinom maja ove godine uhapsila Jasminu, Gorana i njihovu decu zbog sumnje da su deset meseci podvodili devojku (19). Kao predvodnik ove organizovane grupe označena je Jasmina.

Ona je objavila oglas na internetu i postavila fotografiju devojke, Kristina se javljala na telefon i predstavljala kao devojka sa oglasa i ugovarala sastanke sa mušterijama, dok su je trojica muškaraca vozili na lokacije dogovrene sa muškarcima.

- Nalazili su joj mušterije putem interneta, radili po smenama kako bi je vozili do njih. Sat vremena sa njom koštao je mušterije 100 evra - rekao je tada naš izvor, i dodao da kada se ona bunila, Nikolići bi je tukli i ucenjivali. Oni su je terali da dnevno opsluži i po šest klijenata više puta. Na ovaj način stekli su milione.

Jasmina i Goran bili su hraniteljska porodica, kod koje je sve do njihovog hapšenja bila smeštena maloletnica! Iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja ove sumnje su nam zaista i potvrđene.

Audi, hapšenje

Alo/ Vladimir Marković

Audi, hapšenje, Foto: Alo/ Vladimir Marković

 

- U porodici supružnika J. N. i G. N. se nalazilo dete na hraniteljskom smeštaju, koje je nakon hapšenja hranitelja, dana 15. 5. 2019. godine, neodložnom intervencijom dežurnog stručnog radnika Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu privremeno smešteno u ustanovu socijalne zaštite, do izbora adekvatne hraniteljske porodice - rečeno je iz Ministarstva za rad krajem maja.

Kako nam je tada rečeno, ministarstvo je nakon ovih saznanja "pokrenulo postupak i izvršilo nadzor nad stručnim radom Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu i Centra za porodični smeštaj i usvojenje Beograd, koji su kao nadležni organi učestvovali u postupcima utvrđivanja i preispitivanja opšte podobnosti za hraniteljstvo ove porodice."

Iz Ministarstva su tada naveli da su nakon izvršenog nadzora "naložili pokretanje postupka oduzimanja opšte podobnosti za hraniteljstvo J. N. i G. N., kao i pokretanje postupka za utvrđivanje odgovornosti zaposlenih u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu za učinjene propuste u radu koji se odnose na utvrđivanje podobnosti za hraniteljstvo supružnika J. N. i G. N."

Prema rečima našeg izvora, žrtva Nikolića najpre je živela kod Goranovog brata Zorana i bavila se prostitucijom za njega. Devojka se ubrzo zaljubila u Zoranovog bratanca Miroljuba (19) i preselila se kod njih.

Komentari (1)

NikolaV

06.12.2019 04:56

Joj bruko i sramoto. Pa ovi zaslužuju da budu bičevsni do smrti. Dobili mizerne kazne! Ima li taj sudija dete?