Vase Radović
facebook.com

 

Vase Radović

facebook.com

Vase Radović, Foto: facebook.com

 

* Dobila nagradno putovanje, pa završila iza rešetaka 2011. godine

* Tvrdi da joj je vodič podmetno drogu u torbu

* Pomilovana posle 8 godina

- U Peru sam dospela kao turista 26. avgusta 2011. i u pitanju je jedna nagradna igra gde sam naravno obmanuta, i ovde sam ostala. Znam ko je stavio drogu u moju torbu, znam osobu lično, jer je ta osoba bila moj vodič sve vreme i pare koje su dali za putovanje i za trošak su bile sve vreme sa tom osobom, kao i moj pasoš i kompletna dokumentacija, karte i sve ostalo - kazala je Vase.

 

Njena neverovatna priča završava se boravkom u zatvoru, a potom i, kako kaže, pomilovanjem.

- Puštena sam iz zatvora 2018. godine, to je neko predsednikovo pomilovanje. Zahvalna sam im, dolazile su i delegacije, znali su svi da sam nedužna i da odležavam tuđu kaznu, čestitali mi, sve ambasade ovde znaju o meni - priča Vase.

droga

MUP Republike Srbije

droga, Foto: MUP Republike Srbije

Ona dodaje i da su posle izlaska iz zatvora usledile teškoće, ali da je stekla i prijatelje koji je podržavaju.

- To su dr Aleks, advokat, Norma, žena koja me je primila u svoju kuću, pomaže mi kompletno, advokatica iz Imigracionog, gospodin iz Internacionalne policije. Oni rade sve moguće za mene, ali i oni nailaze na veoma čudne stvari - kazala je Vase na TV Pink.

Podsetimo, prethodnih osam godina života Vase Radović (49) nalazi se u Limi, u Peruu, odakle nikako ne uspeva da se vrati kući, a tamo je, navodno, dospela na prevaru, preko lažne nagradne igre u kojoj je osvojila besplatno putovanje.

PROČITAJTE JOŠ: