NICOVIĆ UPOZORAVA, BIĆE KRVOPROLIĆA! Počinje rat u podzemlju! Zbog velike pošiljke lete glave najvećim srpskim bosovima

Srbi i Crnogorci glavni igrači!

Rumunija, kokain
Foto: EPA/Policia Romania

 

* 800 kilograma kokaina naručio moćan igrač u srpskom podzemlju

* Sledi krvavi obračun u srpskom podzemlju

* Organizacija transporta koštala najmanje 2 miliona dolara u kešu

 

Marko Nicović, član borda direktora međunarodne policije za borbu protiv narkomanije, uveren je da posle zaplene 800 kilograma kokaina sledi krvavi obračun u podzemlju.

Uhapšeni otac i sin iz okoline Šida, pali na prvom poslu sa drogom! Hteli da zarade velike pare!

AUTOR: N. GAVRILOV - E. SADIKU DATUM I VREME: 03.09.2019. 21:50 Tovar pripadao Iljmiji Frljučkiću Hapšenje, španska policija, Foto: MUP Otac i sin Mirko (66) i Dragan Đanković (39), koji su uhapšeni u Šidu zbog šverca 800 kilograma kokaina, nađenog na jedrilici nasred Atlantika, pali su na prvom poslu s drogom!

 

- Neko će morati da plati gubitak pošiljke. Kada samo pogledate koliko ljudi je ubijeno nakon nestanka 300 kilograma kokaina u Valensiji 2014. godine, kada se crnogorski klan pocepao na "škaljarski" i "kavački", možemo samo da pretpostavimo kakav će rat sada početi u podzemlju - ističe Nicović.

ČEKIĆEM JOJ SMRSKAO LOBANJU! Otkrivamo detalje jezivog ubistva u Nišu! Forenzičarima samo jedna stvar nije bila jasna

Prema njegovim rečima, pošiljku od 800 kilograma mogao je da naruči samo neki veoma moćan igrač u srpskom podzemlju:

 - Organizacija transporta koštala je najmanje dva miliona dolara u kešu. To nije delo malih igrača. Kada bi se 800 kilograma prodalo na veliko u Evropi, zarada bi bila više struko veća, a kada bi se cela pošiljka ,"isekla" u uličnoj prodaji, uveren sam da bi vredela i mnogo više od 50 miliona, koliko je procenila naša policija.

 

Nicović objašnjava da oko 90 odsto šverca kokaina za evropsko tržište ide rutom iz Južne Amerike preko luka u Albaniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

 - Srbi i Crnogorci su tu glavni igrači. Crnogorci su pomorci, a Srbi odrađuju logistiku i pranje para. Tako to funkcioniše - navodi on.

Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi