Zatvor Pritvor Robija
Shutterstock
Zatvor Pritvor Robija

Shutterstock

Zatvor Pritvor Robija, Foto: Shutterstock

Kako saznajemo Denćiću je nakon saslušanja pred tužiocem određen pritvor zbog krivičnog dela pokušaj ubistva.

Naime, on je osumnjičen da je u trgovini "Morava" u Ulici Drage Todorovića u Kragujevcu, nakon svađe, svom poznaniku Nemanji zario nož u grudi.

Incident koji se završio u krvi, dogodio se u noći između nedelje i ponedeljka, u ulici gde živi osumnjičeni za pokušaj ubistva.

Davor i Nemanja, koji su nekada bili drugovi, ali su, kako saznajemo, poslednjih godinu dana bili u svađi, su se sreli u prodavnici. Iz još nepoznatih razloga tu su ušli u sukob, a onda je odjednom Denćić izvadio nož i ubo ga u grudi!

- Denćić je od ranije dobro poznat organima reda i u zatvoru je proveo pet godina zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja - rekla je za "Blic" Vesna Perović, zamenik Višeg javnog tužioca.

Kako saznajemo sigurnosne kamere u prodavnici snimile su pokušaj ubistva i on će biti korišćen kao dokaz u procesu koji sledi.

Šta je povod svađe nekadašnjih drugara, za sada se ne zna. Lekari se još bore za život ranjenog Nemanje Nikolića. Kako saznajemo mladiću je nožem probijeno plušno krilo, a sečivo mu je prošlo tik kraj srca!

Pročitajte još: