Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

* Leskovački penzioner sukobio se sa ženom u supermarketu

* Svađa počela oko metalnih kolica

* Dok su se gurali izvadio nož

Leskovčani u ponedeljak oko podneva pred jednim velikim hipermarketom u centru grada bili su svedoci neobičnog sukoba između penzionera (70) i žene (38), koja je od bezazlene svađe prerasla u fizički sukob sa povređenima i privedenim.

Priča je počela prema saznanjima "Alo" tako što su oboje krenuli da uzmu kolica za kupovinu. Očigledno je došlo do svađe ko je wstigao prvi do kolica, pa je svađa u jednom trenutku prerasla u obračun, jer je penzioner izvadio nož, koji je zakačio oštim predmetom po ruci. Ozbiljnije povrede nožem sprečilo je obezbeđenje hipermarketa, koji su o napadu obavestili policiju.

Kolica za bebu ispala iz taksija! Dečak poleteo sa zadnjeg sedišta i udario u šoferšajbnu! (FOTO)

U noći izmedju 30. i 31. jula na veoma prometnoj raskrsnici u zapadnom delu grada Leskovca dogodila se teška saobraćajna nezgoda, na sreću bez ljudskih žrtava. Na raskrsnici ulice Svetoilijska, bivša ulica Pasjačkog odreda, i ulice Miloša Obilića sudarili su se vozilo marke Opel leskovačkih tablica i taksi vpozilo poznatog leskovačkog taksi udruženja.

 

Policijska patrola privela je penzionera zbog napada nožem ili makazama. Leskovačka policija još uvek se nije oglasila i saopštila detalje o ovom napadu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da li je svađa posledica velike vrućine koja znatno utičena nervozu Leskovčana za sad nije poznato, ali evidentan je porast incidenata i svađa. Sukob penzionera i žene inače nije bio jedni. U samom Leskovcu je zabeležena još jedna svađa u trgovini, kada su se sukobile dve starije gospođe u jednoj prodavnici. Jedna na drugu verbalno su nasrnule zbog spavaćice koje su igrom slučaja obe želele da kupe... Prilikom međusobnog "rvanja" izmešale su i robu na polici prodavnice,pa su intervenisali prodavci a one su završile na ulici bez planirane  kupovine spavćice... 

 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Komentari (1)

milovan

13.08.2019 18:19

Pa da je ta mlada zena pametna,sama je trebala prepustiti starijem coveku kolica. Ali nazalost nije.