Zaječar, ilustracija
Alo/Nenad Vujanović
Zaječar, ilustracija

Alo/Nenad Vujanović

Zaječar, ilustracija, Foto: Alo/Nenad Vujanović

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg suda u Zaječaru kojom je Predrag Džonić (56) zbog svirepog ubistva svoje nesuđene snahe Slavice Manić pravosnažno osuđen na 20 godina robije. Ubistvo se dogodilo 2000, a presudu je potvrdio Apelacioni sud u Nišu.

Ubica Predrag Džonić

Alo!

Ubica Predrag Džonić, Foto: Alo!

Džonić je uhapšen 17 godina posle zverskog ubistva Slavice Manić iz Zaječara, čime je taj monstruozni zločin konačno rasvetljen. On je posle zločina pobegao i godinama je živeo i radio u Italiji. Međutim, tamošnja policija ga je uhapsila i osudila zbog bludničenja nad decom. Kada je odslužio zatvorsku kaznu, italijanske vlasti su ga deportovale u Srbiju i tada je konačno razrešen zločin iz oktobra 2000. godine.

Pročitajte još:

- Istog momenta kada je kročio na tlo domovine, njegov DNK je poslat na proveru i poklopio se sa biološkim tragovima nađenim na mestu Kraljevica, gde je pre 19 godina nađeno telo Slavice Manić. Do tada se nije moglo ni naslutiti ko bi i zašto ubio Slavicu Manić iz Zaječara. Posle hapšenja, Džonić je rekao da je nesuđenoj snahi kamenom razbio glavu jer je navodno, umislio da mu je ona zapalila kuću. Telo je posle zločina zakopao u park-šumi Kraljevica u Zaječaru, a potom otišao u inostranstvo - navodi naš izvor blizak sudu.

Nikola (27) se zakucao u "dačiju", izazvao nesreću u kojoj su četiri osobe poginule na Ibarskoj! (FOTO)

Nikola M. (27) uhapšen je zbog sumnje da je jedan sat posle ponoći izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u kojoj su život, na licu mesta, izgubile četiri osobe, dok su četiri teško povređene. Prema informacijama Blica sa lica mesta, on se zakucao u drugi automobil vozeći oko 170 na sat.

Čim su se tragovi poklopili, Džoniću su ponovo stavljene lisice na ruke. Osumnjičen je za teško ubistvo, a na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru je priznao zločin.

Zaječar, ilustracija

Alo/Arhiva

Zaječar, ilustracija, Foto: Alo/Arhiva

- Slavica Manić je bila devojka Džonićevog brata. Neposredno pre zločina, Džonić je bio u Italiji. U vreme njegovog odsustva, izbio je požar u njegovoj kući. Kada se vratio iz Italije, on je optužio Slavicu da je odgovorna za vatrenu stihiju - saznali smo tada iz istrage.

Medicinska sestra koja je spasavala povređene na auto-putu prepoznala svoju BEBU među mrtvima i počela da joj ljubi ruku!

AUTOR: Kurir.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 09.08.2019. 14:06 Na mestu noćašnjeg stravičnog udesa na Ibarskoj magistrali kod Ljiga desila se i sirova ljudska bol. Medicinska sestra koja je spasavala povređene je saznala da joj je sestričina bila u jednom od automobila i da je poginula.

Džonića je progonila misao da je Slavica zapalila njegovu kuću, pa je odlučio da joj se osveti i ubije je. Nesrećnu ženu je nekoliko puta udario kamenom i smrskao joj lobanju.

 

- Slavičin otac je prijavio njen nestanak. Posle jednomesečne potrage, telo je nađeno 6. novembra 2000. godine. Na telu su otkriveni i biološki tragovi ubice, ali se nisu poklapali ni sa čijim otiscima iz okoline žrtve. U međuvremenu, tokom istrage, došlo se do saznanja da Džonić nije bio baš blagonaklon prema Slavici. Postojala je sumnja da je on počinio ubistvo, ali nije bilo materijalnih dokaza koji bi to potkrepili - navodi naš sagovornik.

Nikola Radosavljević tačno pre 12 godina ubio 9 ljudi, MASAKR SE NASTAVIO I DANAS!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 09.08.2019. 15:34 - 09.08.2019. 15:58 Oko 14 časova u selu Jabukovac, kod Negotina, u dvorištu porodice Kazimirović pronadjena su četiri leša!

Za teško ubistvo naš zakon predviđa kaznu od 30 do 40 godina zatvora.  

Ubica vodio dvostruki život

Osuđeni Džonić je, kako saznajemo, vodio dvostruki život. Po odlasku u Italiju se oženio, ali ga to nije sprečilo da bludniči nad decom.

Ovako je BMW udario u "dačiju" i odneo četiri mlada života u smrt! (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 09.08.2019. 14:37 - 09.08.2019. 14:47 Jeziva nesreća koja je bila noćas na Ibarskoj magistrali i uzela četiri mlada života zabeležena je na nadzornoj kameri, a mi smo došli u posed ovog stravičnog snimka.

- Džonić u Italiji navodno ima suprugu i dete. Tamo je, kako nezvanično saznajemo, radio kao recepcionar. Italijanski sud nije saopštio detalje presude koja mu je izrečena zbog bludničenja nad decom, niti je otkrio kako je Džonić raskrinkan - navodi naš izvor. 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!